Paus...

tar en paus från bloggandet. Det händer massor just nu, så jag har mycket att tänka på. Är på väg mot samma träsk jag var i höstast och vill inte tillbaka. Så jag behöver tänka på detta nu ett tag.

Jag kan säga det som såhär att man har en mur kring sig och när det går bättre byggs den på, men när det går sämre blir den sämre. Just nu är det krig hos mig och min mur är på väg ner och om den är nere är jag körd och kommer må piss. Så nu får jag fokusera på att hålla uppe muren.

Får se när jag är tillbaka, det kan dröja dar, veckor och till och med månader. Men ha det gött så länge!! :D










....

Ja provet gick som det gick :P
Ska snart ha tyska och sedan åker jag hem ;) Slutar 13:25 :D Bara älskar mina tider!! :D
Blir väl att dra till stallet direkt efter och ta hand om mina fina pollar :) <3 Ska nog ta en mysig tur med Fabian igen :) ha det gött! :)


Matteprov -.-

Så jag pluggade massor igår och det ledde ju då till att bloggen blev lite tråkig tyvärr. Så har inte skrivit några tidsinställda. Men kommer nog skriva under dagen ;) Ha en go dag! :)


Ändrade planer :P

Vi tolkar på torsdag istället ;) jag behövde komma hem och plugga matte -.- Så jag gjorde stallet lite snabbt, tog en liten tur på Fabian och var ute med Ringo lite :)

Nu har jag suttit och pluggat matte ett bra tag och ska fortsätta nu efter jag bakat chokladdbollar :D mumsigt va gott det är! :D <3 Ha det gött! :)


Tolka! :D

Ska dra ner till stallet nu och tolka med Emmie!!! :D Ha det gött! :)


aah shit!

Asså jag kommer troligtvis stå på isen och åka skridskor med klassen nu! Jag som är bambi på hal is... detta kommer inte gå bra alls, haha XD Syrran tog alla kunskaper inom sporten som inte har med hästar att göra :P  Det är det enda inom sport jag är bra på :) Aja, lär väl märka hur ont i rumpan jag kommer ha imon, efter alla gånger jag lär  x)

Kommer nog åka till stallet direkt efter och ta hand om pollarna ;) Ska passa på nu när jag har tid och köra in Fabian! :D Så skoj! :) Men ha det gött! :)


Go morgon :)

sitter man här och käkar frukost. Trött men endå pigg :P Hur det nu kan gå till, haha XD Jag är som jag är x) Idag blir det två vanliga lektioner först och sedan blir det skridsko åkning med klassen på idrotten ;) Detta kommer nog inte gå så bra...  ha en go dag! :)


2 månader då...

så länge kommer Ringo få stå. Mamma var med honom hos veterinären igen. Han markerar fortfarande lite på vänsterbak :( Men det är inte mycket.  Fast det blir endå två månaders vila till, fast denna gång behöver jag bara inte gå med honom utan nu kan jag rida lite på honom också ;) Få skritta ut på små rundor.
Detta blir ju ändå jobbigt för han kommer ju tappa lite muskler nu och tävlings säsongen kommer få vänta ett bra tag.
Men det bästa är ju att han kommer bli bra så att vi kommer kunna bli ännu bättre tillsammans! :D
Fast rid uppehållet är JÄTTE tråkigt! Vill rida!! Har inte ridit snart på en månad och lite till! Känns inte bra...


Men nu ska jag glo på tv och rensa huvuvdet lite, detta tar på en. Ha det gött! :)



Inga ord...

Finns absolut inga ord som kan beskriva min kärlek till er <3










Veckans låt...

..är River Flows In You med Yiruma  ;) Tycker låten bara är vacker helt enklet och den får mig att tänka på massor av roliga minnen :)<3 Emmie spelar den för mig på piano ibland och då kan det hända att man fäller en tår :')

Här är den ;)

från youtube ;)

Måndag igen då -.-

Jahopp måndag igen. Denna vecka kommer bestå av MASSOR med plugg -.- Har nämligen ett fysikprov och ett matteprov. På stall fronten kommer det bli att jag tömkör Fabian och Ringo får vi se ;)

Men får hoppas att blogg humöret hålls uppe så jag kan skriva många inlägg :) Ha en go dag! :)


Äkta människor :)

Kollade precis början på den serien ;) Verkade faktiskt vara bra för att vara svenk gjord :) Men spelar in resten eftersom jag orkar inte sitta uppe längre x) Ha det gött och sov gott! :)


Bilderna :)

Nu är jag klar med tyskan så här kommer bilderna från dopet ;)

Jag och Madde :)<3









En av de fina tårtorna :)




Tyvärr glömde jag fråga om jag kunde lägga ut bilder på de andra som var där :( Men ska försöka kolla om jag kan lägga upp en bild på min syssling som döptes idag! :D Ha det gött! :)







Hur lyckas man?!

Ja bilderna kommer säga allt ;)

Såhär såg Ringo ut när jag släppte ut honom :)












Såhär såg han ut när Gunilla tog in honom ;)



Ja, täcket är helt och bara ett knäppe under magen är uppknäppt x)


Förlåt!

Fick jätte brottom i morse så jag han inte blogga något. Men som tur var gjorde jag ett tids inställt igår ;) Han det jätte trevligt på dopet! :D Prästen pratade lite väl mycket kankse x) Men, men det var bara att lysssna :P

Nu ska jag dra ner till stallet och gå med mina ponnysar ;) Sedan blir det till att plugga -.- Trevlig söndags kväll...
Men sånt är livet! :P

Bilder på dopet lägger jag upp senare ;) Blev inte så många, men ni kommer få se vad jag hade på mig och vad Madde hade på sig :) Ha det gött! :)


Välja själv ? :)

Har tänkt lite på detta om kring gymnasievalen nu som niorna ska göra ;) Jag var med om denna press förra året och nu är min bästis i samma situation.
Man får tips över allt, folk som tycker hit och dit osv osv... kan bara fortsätta. Men tyvärr är det i vissa fall att man vill bara gå med sin/sina kompis/kompisar och väljer samma som de/dem och ångrar sig efter det. Inget som hänt mig ;) Men har hört om detta och skolan går inte så bra då. Man kanske är med sin kompis, men det är ju inte den utbildningen man vill ha!

Detta valet hänger faktiskt på ens framtid vad folk än säger! Så ni som ska söka gå efter det ni vill! Tänk på att ni kan ändra er under tre år, så välj en linje som ger er möjligheterna till er dröm nu och om ni ändrar er så kan ni fortsätta den utbildningen och låta er dröm slå in :D

Och ni som känner folk som söker. Säg inte jag tycker detta! Gör si gör så! vet hur jobbigt det är och min kompis har blivit GALEN på mig :P Så säg inget till personen om den inte frågar och om du verkligen vill tipsa om en skola, gå på öppet hus ;)

Men man gör som man själv vill! eller hur?! :D Men detta är bara mina åsikter, tankar, tips... aa vad ni nu vill ha det till ;) Ha det gött! :)

Nu när detta publiceras är jag på dop där Madde är fadder! :D <3

Lejonkungen 3! :)

Sitter och kollar på den nu med min syrra :P Bara älskar dessa filmer, de är liksom en klass för sig ;)


Timon och Pumba är bara bäst! <3
Hakuna Matata = Inga bekymmer ;)<3


Snö = blött som f*n!

Ja nu är jag då hemma dygsur efter att ha fixat stallet :P Fick ta in blöta och kalla hästar också :-/ Men det fick snabbt på sig varma täcken och MASSOR med hö :D Så när jag åkte där ifrån var det vara och goa :)<3
Så det snöar kan man säga x) Själv blev man ju inte lite blöt + att man ramlar två gånger mitt i snön XD lyckad man är... aja klumpig som jag är :P nu blir det tv och myys! <3 ha det gött! :)


Va med du också! :D

Jag tävlar hos Yarp om en valfri Suit of Sweden!
Det lottas ut hela 8 stycken!
Var med du också, tävla här! :D

Du kan även klicka på bilden för att komma till tävlingen! :D



Gå ner i snön! :D

Nu ska jag gå ner till stallet i snön! :D Får se vad jag hittar på med Fabian ;) Ringo får jag ju inte göra annat än att gå med.  Så nu åker termobyxorna fram! :D Ha det gött! :D

Min fiinaste och söötaste <3

bild tagen för två år sedan ;)

Ja ser det snöar!!! :D

Det snöar massor!!! :D Är jätte glad :D Tyvärr tror jag det kommer försvinna direkt, men man kan ju alltid hoppas att det finns kvar! ;) Nu ska jag vara hemma en stund innan jag går ner till stallet i snön! :D <3

Min söötnos <3
Bild tagen för två år sedan ;)<3

YES! :D

Lyckades med att få Emmie att gilla Kitas! :D Så nu blir det ett av gymnasiumen hon komme välja! ;) Hoppas några av er bloggläsare som ska söka söker Kitas ;D Det är en jättebra skola där alla lärare är entusiastiska och vill verkligen få en att förstå och lära sig! :D
De har ju jättebra tider också som gör att man hinner med sin sport ;) Jag går inte längre än 13:25 :) Finns även special idrott och specialidrott ridsport. Som man kan välja ;)
Så kolla upp det gymnasiumet om du ska söka, för det är det värt! ;D


Varför bloggar jag? :P

Jao det kan man ju undra haha x) Bloggen startades i början av sommmaren då jag satt hemma själv och hade tråkigt :P Sedan blev det lite inlägg under sommaren ;) Bloggade lite under hösten men inte direkt jätte mycket. Men nu de senaste två månaderna har jag verkligen hållt igång bloggen :)

Tycker det är jättekul att skriva här och dela med mig av mitt liv ovh mina tankar ;) Är inte beroende av att få läsare, men det är alltid kul när folk läser min blogg :D Vet inte varför XD Men det blir bara roligare ju fler som läser och då får jag bar fler idéer ;) Så om ni tycker min blogg är bra, sprid! :) Det blir roligare då och jag blir mer motiverad i min bloggning :D



Tjolahopp :P

idag är man då uppe med tuppen x) Känns lite konstigt att man ska åka in till sin skola och gå runt där :-/ Men vad gör man inte för sin bästis!! :D De kommer och hämtar mig snart så jag får nog käka lite frukost nu :P Ha en go dag! :)
Emmie och Tessan på Julafton :)<3

Go natt! :)

Nu blir det sängen för min del ;) ska upp i tid imon för att jag ska ju med på öppet hus med Emmie på kitas:P Som är min egna skola x) Hon ska ju söka gymnasium snart ;) Men ha det gött och sov gott! :)


Är med! :)

Va med du också! :D

Klicka på bilden för att vara med ;)


Fredags myys :)

nu blir det lite fredags mys framför tvn och lite godis ;)
Fabian tömkörde jag idag på grusvägen i mörkret :P Gick bättre än jag trodde :) Men han blir lite fjontig när det är mörkt och vill bara hem x) Han är för sööt <3 Ringo gick jag med en sväng också och han är JÄTTE pigg! Han är en bomb som snart exploderar! Som tur var ska han tillbaka till veterinären på måndag och då lutar det mot att jag får börja rida igen :D Hoppas, hoppas, hoppas! ;D
Men nu blir det myys <3 ha det gött! :)


Får dra ner till stallet ;)

Jao, får göra det nu innnan SNÖ stormen :D om det blir någon vill säga :P Ha det gött! :)


Förändring :)

Tänkte visa en bild på Ringo från när jag köpte honom och bild från nu ;) Bilderna är inte så bra, men man ser att mycket jar förändrats :)

Då:



Nu:



Han har ju blivit mycket mer annorlunda musklad och blivit vitare :) Han är så fin min älskling! :)<3

Att säga Nej!

Att kunna säga nej på ett snällt sätt kan vara svårt. Men att ljuga för att slippa säga nej är inte okej. Personen i fråga ska få veta sanningen även om den kan svida ibland ;)
T.ex. om en kompis vill göra något och du inte vill, säg nej jag vill inte idag, istället för att ne jag ska... och sedan hitta på en ursäkt.

Eller något som är en helt annan sak men endå hör till att säga nej, är till exempel när en person säger att den gillar dig men du känner inte detsamma. Då ska man verkligen inte hitta på någon ursäkt. Även om man vet att personen kommer bli sårad vet man att den vill höra sanningen. Fast man kan ju säga det på ett lite snällare sätt, även att personen kommer bli sårad. Då behöver personen inte bli sårad ännu mer av ett dumt "nej".

Tror ni hänger med va? :P Säg nej om du inte vill, du ska göra och gå med på det du vill och inte något som någon annan vill ;) Ha egen vilja och stå upp för dig själv! :D
Jag säger nej och står upp för mig själv ;)


Go morgon! :D

Äntligen fredag igen! :D Sitter och käkar frukost som vanligt och ska snart åka till bussen ;) Kommer inte göra så mycket idag. Men imon ska jag på öppet hus till min egna skola Kitas med Emmie som vill kolla på den. Det är ju dags för henne att välja nu :P
På söndag ska jag på dop för min syssling Malva :) Madde kommer vara fadder :D Så himla kul! :D Men ha en go dag! :)

tvn :P

Ska sätta mig och glo på tv en stund ;) Sedan blir det sängen!
Har fixat ett åsikts inlägg till imon :D Kom på en idé, om den är bra vet jag inte :P Så håll utkik runt förmiddagen ;) Känns bar att jag kunde komma på något :D aja, nu tv och sedan sängen! ha det gött och sov gott! :)

min lilla fiina söötnos Simba! <3

Pigg Ringo :D

Ja Ringo är väldigt pigg kan jag säga! :D Han hoppar över muren innan han kommer till mig bara för skojs skull och rejsar genom leran, som han brukar tycka är jätte äckligt :P Men han mår bra i alla fall och trivs här :D
Hann bara gå ut och gå med Ringo pga jag skulle klippa mig ;) Tror inte Fabian bryr sig. Han gillar att ha ledigt ofta, min lilla sötnos :)<3
Han såg något väldigt intressant utanför stallet, så jag passade på att ta kort på honom :)<3 Benen är väldigt leriga, ni fattar nog varför ;)
Mina fiina kille <3



Klippt luggen!

Äntligen har jag fått klippt min lugg igen ;) Den växer ut så fort och jag är så glömsk med att beställa tid så jag har ofta sned lugg :P Men nu har jag lugg i alla fall :D

Före:



Efter:


Ser vääldigt trött ut, men det bjuder jag på x)

Go morgon! :)

Sitter nu och käkar frukost ;) Är inte själv för en gång skull i alla fall :)
Har tyvärr inte fixat något tidsinställ idag :( Fick inte någon idé igår. Men kommer skriva på rasten om jag kommer på något ;) ha en go dag! :)
Idag kommer min kompis Pumba till skolan igen :D<3


Sängen ;)

Nu ska jag gå och lägga mig :) Kommer nog läsa igen FRIDA som kom i posten idag :D Ha det gött och sov gott! :) <3
Är riktigt glad över att jag har en katt som nattar mig varje kväll <3
Älskade, söta Simba <3

Regn och rusk

Så blev vädret när jag kom till stallet direkt efter skolan -.- Alltså blev det bara att fixa allt i stallet och ta in jätte blöta hästar. Så Fabian fick ledigt idag och Ringo slapp gå en promenad ;) Jag vill ju inte heller ut i det vädret x)

Istället blev det att åka hem och göra läxa -.- och det är det jag gör nu ;) eller tar en paus just, men kommer fortsätta sen :P Ha det gött! :)

om man endå vore katt så man fick sova hela dagarna! :)

Kolla denna video....

... om du tycker att ridsport bara är en hobby!



Den har bara så j*vla rätt! Detta blir åsikts inlägget ;) Videon talar ju för sig själv :)

Länken till videon är HÄR ;)

Klart, jag läser nellieberntsson.se!

Jao, klart jag gör det ;)


Glömde Ipaden :P

Så jag kunde inte blogga i morse. För jag fick brottom hemma, så hann inte då :P Aja, skolan var som vanlig i alla fall. Fick lite problem när jag skulle åka hem bara x)
Matte handledningen blev inställd som jag skulle gått på, så jag fick åka hem :) Tänkte ta 37 som gåt till färjan, men det vara bara det att när jag kommer till Backaplan (därifrån den går) såg jag att den bara gick till säve station och inte längre -.-
Så jag fick åka till Nils Ericsson terminalen igen och gick till tåget. och kan ni gissa! Tåget var försenat! -.-' Vilken chock... eller inte. Så jag fick sitta där ett bra tag och vänta på det.

Vilken lyckad dag va?! -.- Tyvärr hade jag samma otur i stallet också. Men det är inte så farligt x)  Så detta är inte min dag :P Ha det gött! :)


5 sanningar :P

Ser att det har varit många som kört det nu så här kommer en om mig ;)

  1. Jag är en vääldigt dålig förlorare!
  2. Jag tycker inte om att prata för mycket om mig själv, måste alltid fråga personen samma fråga + 10 till typ för att inte verka självupptagen och egoistisk x)
  3. Måste ALLTID ha parfym på mig, vill ju lukta gott :)
  4. Klarar inte av en skitig häst, hästen får inte lämna Torrebräcka smutsig inklusive utrustningen och mig :P
  5. Stökar till i rummet direkt efter jag städat det och får då städmani så jag städar igen, sedan blir det lika stökigt igen x)

 


Tömkörningen ;)

Jo han gick lika bra som han brukar :D Bara det att idag la han till lite bocksprång här och var x) Tyckte det var jättekul! :) Han är ju så söt! <3 Måste alltid busa, funkar ju inte annars tycker han ;P Det har blivit hans singnum, att det gåt inte att ta sig igenom ett pass utan att ha busat lite :P

Men nu ska jag börja dra mig mot sängen x) Är faktiskt jättetrött ;) Ha det gött och sov gott! :)

Ja här ser ni ;) Bilden är väl 4 år gammal, men han gör samma sak fortfarande x)

Jao tillbaka till plugg

Sitter man här igen då och pluggar :P Finns  ju inget annat att göra x) Ne, men vill man ha en bra framtid så är det bara att plugga ;) Gick ju in i väggen förra terminen, så nu vet jag vad jag inte ska göra. Men ha det gött! :)



(bild google)

Tömkörning i dimma :P

Jao nu ska jag dra ner till stallet och försöka tömköra i detta väder :P Får se hur det går x) Aja, ha det gött! :)


Ljuga och snacka skit...

Pratade med en kompis igår om detta. H*n har blivit utsatt för att en person har spridit falska rykten för att folk ska tycka synd om denna person.  Så min kompis har blivit utsatt för denna persons lögner för att personen ska få uppmärksamhet -.-

Sådant här stör jag mig på något otroligt!! Kan folk inte bara vara snälla mot varandra och visa respekt för andra?! Eller är det för mycket begärt? :o
Att trycka ner en person för att få det bättre själv är helt sjuk! Så snälla tro inte direkt på en person som kommer och snackar shit, innan ni vet hela sanningen bakom allt! Tror att det skulle göra så vi alla fick en bättre och goare gemenskap ;)

Men detta är ju bara mina åsikter :)


Simba :)

Här får ni några söta bilder att kolla på medans jag är i skolan :P



















Ja han sover mest så det kan vara lite svårt att ta andra bilder än dessa :P Men han är ju sööt min lilla älskling :)<3

Go morgon! :D

Nu sitter jag och käkar frukost som vanligt och ska snart dra iväg till skolan :P Blir vanlig skolag och slutar vid 12:30 ;) Kommer åka hem efter det och äta lunch och sedan dra ner till stallet :) Ha en go dag! :)

Ser hemsk ut,  men jag bjuder på denna x)

Rolf-Göran Bengtsson VANN!!! :D

YES HAN VANN JERRINGPRISET!!!!!! :D


(bild google)


Idrottsgalan :D

Nu ska jag glo på det! ;) Den går på SVT 1 :D

Vem tror ni vinner Jerringspriset! :D



(bild goggle)

Rösta!!

Nu måste vi rösta på Rolf-Göran Bengtsson så att han vinner Jerringpriset!!!! Det delas ut ikväll på Idrottsgalan som börjar kl 20:00 på SVT 1 ;) Jag har röstat en gång och mamma två! :D Så rösta nu så att han vinner!!

Det är han värd efter att vara den första svensken att vinna Em-guld och nu är han även den första svensken att ligga först i både världscuppen och på världsrankingen inom hoppning!! Han är absolut värd Jerringpriset! ;D

KLicka HÄR för att rösta via internet  ;)

Eller ring:
Rolf-Göran Bengtsson, ridsport
nr: 099-206 03



(bild från goggle)

Home ;)

Är nu äntligen hemma :P Varit i skolan till halv två ;) Stannade kvar en timma och pluggade kemi. Sedan när jag gick igen nordstan mötte jag en kompis som jag inte träffat sedan sommaren 2008!! Så vi gick och tog en fika ;) Hade ju massor att prata om! :)
Åkte sedan direkt till stallet och pysslade om mina pollar :D Var även ute och gick med dem ;)  Riktigt mysig var det :)<3

Nu ska jag plugga lite. Har inte jätte mycket ikväll. och det är skönt :) ha det gött! :)

Ringo på komfa lägret 2010 :)<3


Åsikter och tankar :)

Vad tycker ni om mina inlägg som handlar om mina åsiker och tankar? :D Skull vara kul att veta om det är någopn idé att skriva dem ;)


Att vara sig själv ;)

Jag har tänkt mycket på detta. och självklart är det viktigt att vara sig själv ;) Vem ska man annars vara? Ne men skämt o sido :P
Tyvärr finns det ju dom som försöker vara någon annan för att "passa in". Men varför inte vara sig själv och vara med dem som accepterar dig för den du är?! Detta händer väl oftats för att man har dåligt självförtroende. Och man får det i tonåren konstigt nog :-/ Det har väl med hormoner och sådan skit :P
Så jag tycker det är viktigt att man själv måste tänka att man är speciell! Det finns ingen annan som du! Alla är unika och det är något jag tycker man ska ta vara på!!

Jag är mig själv och ska inte ändra på något! Just so you know! :D

Och nu för att var tydlig tänker jag inte på utseendet!! Utan detta är hur man är som person ;) utseendet får man ändra på hur mycket man vill och man får klä sig hur man vill! Men man ska alltid vara sig själv :)

Kom ihåg alla är unika! Alla är grymma på sitt sätt ;)


Veckans låt...

är Adele med Set Fire to the Rain! :D Den låten är bara bäst asså! Idol Molly gör den bättre enligt mig, men Adele gör den grymt bra också! ;) Adeles verision finns bara, så här är den...







Go morgon! :)

Hoppas allt är bra med er! ;) Själv sitter man och äter frukost. Ska snart dra iväg till bussen. Kommer komma lite tids inställda under dagen så ni kommer ha något att läsa när jag inte kan skriva :) Ha en go dag! :)


Jahopp skola igen då

Ja imon skola igen då ;) denna helgen har varit riktigt go :) Fått ett skrivbord och städat mitt rum ordentligt ;) Har även fått sett Lejonkungen i 3D :D Ringo har varit lagom pigg och Fabian gått underbart bra när jag tömkört honom :D

Men nu ska jag läsa tyska och sedan hoppa i säng ;) Ha det gött och sov gott! :)

Jäkligt nöjd att jag fått fixat detta ;)


Lejonkungen 3D ;)

Nu har jag varit och kollat på den med 3 klass kompisar! :D Den var lika bra som alltid! ;D som ett + så fattar man ju skämten nu oxå x) Timon och Pumba är bäst! :D

I morse var jag ju i stallet och då tömkörde jag Fabian ;) Syrran var snäll och tog kort, så ni får se hur jag tömkör honom :) Han var i alla fall jättefin :D Ha det gött! :)

Hennes mobil kamera är nog inte den bästa men ni ser ;)




Shit!

Besöks rekord! :D Fortsätt såhär! :D


Före och efter bilder ;)

här kommer före och efterbilder från min garderob ;)

Innan:





Efter:




Kläderna hänger på andra sidan av garderoben ;) Men som jag sa förut, det kommer bild när jag städat där oxå :P

Bilderna! :D

Här kommer bilderna från mitt rum! ;)

När man kommer in



Till vänster om dörren



Till höger om dörren


Soffan som är mot samma vägg som sängen ;)


Mitt emot soffan :)


Garderoben som är inn genom dörren med hästen på ;)


Hur det ser ut in ifrån







Hur det ser ut åt andra hållet i garderoben får ni se en annan dag x) Har inte städat där en :P Ha det gött! :)

Go morgon! :)

Vaknade tidigt idag :) Så nu ska jag dra ner till stallet och fixa där ;) Ska även tömköra Fabian på grus vägen. När jag kommer hem ska jag fixa resten i mitt rum och sedan får ni se hur det ser ut :) Ha det gött! :)


:)

Hoppas ni tuckte om filmen ;) Men nu ska jag gå och lägga mig. Behöver inte vända på dygnet över helgen :P Ha det gött och sov gott! :)<3
Vill bada igen :)<3


Mitt allt Fabian och Ringo Star <3

Här kommer filmen om mina älsklingar! :D Kommentera gärna om vad ni tycker! :D <3

 

 


Självklart -.-

Ska det dampa för mig när jag ska ladda upp filmen! Så får se när jag kan få upp den ;) Ha det gött! :)


Film :)

Nu sitter jag och gör en film om mina två älsklingar Fabian och Ringo ;) Den kommer komma ut om ett tag så håll utskik! :D <3


åhhh!

Blogg torka! Vet inte vad jag ska skriva x) Fick tips, men kan inte skriva om det nu pga saknar lite grejer :P Men det är inte ofta detta händer... så blogg idéer kommer nog snart ;) vill ni ha åsikts inlägg kanske? :D tipsa då gärna om vad! ;D <3


Haha ojoj, vad hände? :P

Jag sitter nu i min garderob och bloggar ;) då undrar nu ju varför eller? :P Jo jag har fixat iordning här nu så att jag fick ett skrivbord ;) Hade inte det innan och det skulle i inte få plats i mitt rum. Så när jag bestämde mig för att skaffa ett pga att det blev för jobbigt att sitta på golvet eller i soffan ;)
Ni får bilder imon, då mitt rum också är iordning och allt är städat :) Då blir det bilder på mitt rum och min garderob där jag sitter nu ;)

Har åkt till stallet imellan allt detta och gått med mina ponnysar. Tog en promenad med båda ;) en i varje hand <3 Det var som att gå med två hundar :P Men ha det gött! :)

Vill tillbaka dit nu tack! :)<3



Drar till IKEA!! :D

NU ska jag åka till IKEA och köpa skrivbod ;) Hörs sen hadet gött! :)

Här ska srivbordet vara ;) kläderna flyttar jag till andra änden av garderoben x)



Här städas det igen! :P

Nu städar hela familjen huset ;) Vi rensar över allt och slänger det som inte vi använder längre. Jag tvättar även soff fodralet till min soffa. Det var inte så vitt längre x) Så jag kommer nog säda nästan hela dagen :P Stallet tar jag senare när hästarna fått vara ute ;) Det är ju så fint väder för en gångs skull :) Ha en go dag! :)

Jag har denna två sits soffa från IKEA med vitt luddigt överdrag ;)


Hur man blir av med en kille på 10 dagar :P

den filmen är bara för skön asså x) den gå just nu på tv 4 ;) Så den är absolut värd att kolla på :) Men nu är reklamen slut! Ha det gött! :)


Vänner och att vara en vän <3

Jag tycker det är så viktigt att alltid vara där för sina vänner! Att lyssna på dem om de vill prata, ge dem tips osv. Jag är alltid där för mina vänner och jag vet att de är där för mig :) För om du inte är där för dom. Vem är då där för dig?
Jag lyssnar om de vill prata och ger dem peppande kommentarer om det behövs. Det är oftatst så att de som sägs ska vara hemligt och då är det det ;)

Idag var det en kompis till mig som ville prata och då lyssnade jag. Sa vad jag tyckte och peppade personen :) Självklart är det hemligt och jag låter det vara det ;) Men jag fanns där och det tror jag personen uppskattade! :)

Detta blev kanske ett litet virr varr men ni förstår nog vad jag menar :P  Man ska alltid vara där för sina vänner oavsett vad!  Om det är en äkta vänn är den då också där för dig! ;) <3

Jag är där för mina! <3
Några av dom kommer här! :)<3



















Fabian fick knäppen :P

När jag var i paddocken och tömkörde kom Sara H med sin fina ponny Pitou :) Det var bara det att då fick han totlat fnatt och började bocka x) Han kunde även inte sluta titta på Pitou så arbetet blev lönlöst :P
Började longera istället och då när han ska galoppera rejsar han runt på volten och bockar högt upp i luften! Snacka om att försöka staila! :P
Han lyckas ganska bra tills han gnäggar XD Hans gnägg låter ju som en fölunge! Så jag och Sara H bryter ut i skratt och han bara tittar på oss glatt med öronen frammåt :D Så himla söt är han asså! <3

Ringo var pigg men inte över pigg ;) Han var även på kel humör så vi stog ett tag och gosade :)<3 Han är så personlig den ponnyn <3

Har precis kommit ur bastun och ska snart äta tacos framför tv :) Alltså en vanlig fredag hos familjen Boysen ;P
Ni får även hålla utskik under kväll för då kommer ett inlägg om något viktigt ;) Ha det gött! :)


Städar!!

Nu håller jag på att städa mitt riktigt stökiga rum! Det var så stökigt himla stökigt :P Så nu blir det städning+ byte på ulgrejor som ska bort och fram med de vanliga grejorna ;) Så nu åker julen ut här! Ha det gött och hörs när jag är klar! :)

Hälften klart i alla fall x)

Now stable :D

Ska gå ner till stallet och ta hand om mina hästar nu ;) Fabian ska tömköras och Ringo ska ut på promenad :) Kommer nog bli trevligt i detta fina väder! :D Ha det gött! :)


Bildbomb!! :D

Här kommer massor med random bilder :)






Har inte så många seriösa bilder på Madde x)












Halloween :P





Snygging x)



Prövade att vara fjortizz för en kväll hos
Linn när hon fyllde 14 för två år sedan XD


Hamnade på framsidan när jag var och tävlade KM-dressyr på CRK ;)
Hur det gick är en annan historia x)




Äntligen! En seriös bild på Madde! :D<3


Mums! Saknar sommaren! <3


Jag och Emmie hittade den perfekta jordgubben i sommras! :D <3


Min söta kusin! :) <3












Linn och Emmie verkar ha skoj :P






Här vickar vi på rumpan till musiken :P








Efter en dykning i skålen med grådde :) <3




Emmie's julklapp av mig! :D Hon är ju ett
One Direction fan eller stalker passar bättre :P








Denna person tipsa mig om att hon ville ha massor med bilder ;)
Madde nr2. och jag (den bättre av dem tydligen :P)


Jao där var några bilder :D Blev lite 2010, 2011 & 2012 bilder ;) Hoppas det var kul att titta på! :D





Hakuna Matata!! :D

Ja rubriken säger sig självt :P Ni vet vilka Timon och Pumba är från Lejonkungen va? :) För de är bäst! :D
Jag och Madde (som kommer på bild senare i bildbomben) kallar varandra Timon och Pumba! Jag är Timon och hon är Pumba! ;)

 


Äntligen!! :D

nu är det äntligen fredag och sedan helg! :) Det som blir extra gött är att jag slutar alltid 12:45 :D Men nu ska jag borsta tänderna ;) Ha en go dag! :)


Ska börja dra mig...

... till sängen nu ;) Måste orka sista dagen innan helgen vet ni ! :P Ha det gött och sov gott! :)


Jahopp facebook :P

Såhär ska jag tydligen dö enligt facebook x)


Att tro på sig själv! :D

När jag bytte skola fick jag det gasnka svårt :-/ Jag hängde inte alls med i vissa lektioner och  blev underkänd på vissa prov. Kompisarna fick jag direkt och har det as skoj med em ;) Men skolan blev ju värre när jag bytte. Matten gick åt pipsvängen och även kemin. Resten gick det hyfsat bra i ;)

Jag blev bara mer och mer stressad av detta och det gjorde så allt blev värre -.- Jag orkade inget, hängde inte med på något och glömde allt osv. Min hjärna bara låste sig och jag fick ångest visste inte vart jag skulle ta vägen. Allt blev bara för mycket och då la jag bara av. Sista månaden innan jullovet gick jag runt omedvetande om vad som hände runt om kring och bara flöt med.

Till sist kom jullovet och jag fick sova!!! och det kan jag säga behövdes ;) Nu till skolan har jag peppat mig själv till TUSEN och ska klara av detta :) Så nu ska jag plugga tillsammans med två kopisar och vi ska peppa varandra så vi når våra mål! :D

Med detta inlägg vill jag säga att man ska alltid tro på sig själv!! :D Som i detta ämnet om skolan måste man tro att man klarar det för då gör man det om man lägger lite j*vla anamma i det! Jag har lärt mig detta den hårda vägen tyvärr :-/ Men ta mitt tips och TRO på dig själv så klarar du det!! :D Vad det än gäller så som skola, ridning, annan sport etc. om man TROR på sig själv så funkar det ;)
Men om man går med en dålig inställning blir allt skit och då lägger man av tillslut. och då går målen man satt åt helvete!
SÅ TRO PÅ DIG SJÄLV! ;D JAG TROR PÅ MIG :D

Tänk på att det finns alltid någon du kan prata med! :)
Kompis, förälder, kurator etc.
T.ex. Jag och Emmie pratar om allt med varandra och
ibland är det gött att lätta på hjärtat!<3

Tips?! :D

Har ni något ni vill att jag ska skriva om? :) Något ni undrar eller så?? :) Eller kanske ni vill ha min åsikt om något :D Kommentera då eller maila på [email protected] ;) Vill gärna veta vad ni vill läsa om och detta är ett sätt att få reda på det :) Ha det gött och låt idéerna sprudla! :D

Ni vill kanske veta något om Ringo, mig, Fabian eller något annat fråga på! :D


Sorry!

Jag har haft fullt upp i skolan och nu då efter så jag har inte kunnat blogga. Men nu får ni en uppdatering ;) Hade det trevligt i skolan med kompisarna i alla fall och lektionerna var faktiskt okej :) Efter det stannade vi kvar några stycken som gjorde en fysik labb vi missat. Jag missade den pga min hjärnskakning förra året. Men nu är hälften gjord i alla fall ;)
Direkt efter det åkte jag till stallet och gick med Ringo :) Mamma var snäll och fixade resten :D <3 Fabian fick ledigt ;)
Nu ska jag fixa fysik och matte. Efter det blir det sängen! haha börjar bara bli tröttare och tröttare så snart somnar jag vid åtta x) Mern man får i alla fall sova i åtta timmar :P Men ha det gött! :)


Somna om -.-

så nu har jag lite brottom ska med bussen som går till tåget nämligen ;) Ha en go dag! :)


Ska på en dejt x)

Jao med sängen :P Är j*vligt trött och ska orka två skoldagar till innan helgen!!! :D Men ha det gött och sov gott! :)
mitt allt <3

Foto: Malin Abrahamsson :)



Just det! har ni några plugg tips?! :) Har lite svårt för att riktigt fastna framför läxorna x)

Bloggar jag följer dagligen ;)

Dessa kllar jag in på dagligen och just i denna årdningen också :P

1
http://allroundtjejorna.blogg.se/

2
http://maloousan.blogg.se/

3
http://www.kissies.se/

4
http://kenzas.se/

5
http://www.ponnysanning.se/

6
http://nellieberntsson.se/

7
http://nicholaihollesen.blogg.se/

8
http://dennism.se/

Vet inte varför ordningen :P Men jag kollar in alla dessa bloggar varje dag :) Rekomenderar alla :D Ha det gött! :)

Hade lite skoj  i morse x)


Minnen! :D

har nu suttit och kollat igenom massor utav gamla kort! Hittade tex sådana man inte visste man hade eller sådana som man vill tillbaka till :D  Så jag har suttit i två timmar med det x) Kan lägga upp några här när jag skanat in dem ;) Men det måste göras först och jag vet inte hur man gör :P Så det får bli till helgen, då kan jag sitta och leta upp korten igen plus pappa kan hjälpa mig :)

Fabian gick toppen igen när jag tömkörde honom :D Han är så duktig min lilla kille :) Har har lite problem med ställningen bara i höger varvet, men det kommer ;) Ringo var även normalt pigg eller vad man kan säga när jag gick med honom :P Haha han är för go den ponnyn asså! :) När vi om tillbaka till stallet tittade han mot fönstret i gången och kollade in sig själv x) Sötnosen <3

Nu ska väl jag kolla i någon skolbok eller glo på tv :P Får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna.... haha ne ne inte alls trött ;P Ha det gött! :)

Här får ni en bild får ni en bild från 2008 på mig i Creta ;)


Nu blir det stallet! ;)

Har varit hemma ett tag och gjort läxa samt ätit :) Så nu ska jag åka ner till stallet och fixa allt där. Paddocken lär ju vara fin idag så det blir ett långt pass med Fabian ;) Ha det gött! :)


Asså detta väder -.-'

Igår morse vaknade jag upp till snö och minus grader :D Nu vaknade man upp till regn och 6 plus -.- Det behövde väl inte slå från igår eller?! Vill ju ha snö :(
Men ska jag inte tänka på det :P Ska nu äta frukost och sedan dra till skolan ;) Ha en go dag! :)

Bjuder på lite morgon humor x)

börja dra mig ;)

Ska börja dra mig mot sängen nu :P Har vänt rätt på dygnet så börjar bli riktigt trött, gött! ;) Ha det gött och natti natti! :)
Denna sötnosen sover redan på min matta :)<3


(ädre bild)

Veckans låt...

är Cinderella man med Eminem ;D Varför? Jo, den väcker sådan känsla när jag lyssnar på den! Vet inte varför?! :P Men jag tycker den är helt GRYM bara! :)

Lyssna här ;)



från youtube ;)

Halloj :)

Skolans internet dampade för mig så det har inte kunnat bli något inlägg för en nu ;) När jag kom från skolan åkte jag nästan direkt till stallet. Fick äta lite först bara x)
Tyvärr är det så isigt och hårt över allt, så jag fick lite problem med var jag skulle gå med Ringo. Men det fanns en eaksträcka som jag kunde gå på :P Så där gick jag fram och tillbaka 4 gånger x) Fabian gick jag över till paddocken med och gjorde ett försök med att tömköra ;) Det var inte isigt i paddocken, men det var hårt som asfalt -.-' Så det blev inte länge jag tömkörde. Men den korta tiden jag tömkörde gick han toppen! :)  Nu suger han verkligen på bettet och arbetar med bakdelen :D Han är så fin! <3

Nu ska jag göra fysik och kemi -.- Allt detta pluggandet börjar nu. Så varje kväll kommer jag ha så rolig sysselsättning, haha :P Men om man ska ha en bra framtid är det bara att plugga ;) Ha det gött! :)

Bjuder på denna :P Detta är påsken 2008 :)


ps. håll utskik ikväll får då kommer veckans låt ;) ds.

Bussen ;)

Nu ska jag åka till bussen -.- Skolan är igång och då alltså resten av vardagslivet som påverkas av det ;)Ha en go dag! :)


Bed time! ;)

Nu ska jag sova! :) Måste vara pigg nu så jag kan koncentrera mig i skolan ;) Ha det gött och sov gott! :) <3


Simon och Ekarna....

Den var väl ok ;) Hade ingen handling och det var ett litet virrvarr typ :P Men man måste nog se den och skapa en egen uppfattning :) Fast om man tänker på helheten av filmen var den bra ;) Haha velig jag är x) Kolla på den om ni vill och skaffa en egen uppfattning :)

Mamma var  jättesnäll och fixade stallet idag! :D Ringo var tydligen lugn och det fanns inga tecken på bus :P Sötnosen! :)<3 
Nu ska jag glo på tv ;) Första dagen i skolan var bra men man var väldigt trött x) Ha det gött! :)


Här är trailern för filmen ;) Den är hämtad från youtube :)




Motgång ger framgång! :D

Rubriken säger allt! ;) Tänk jämt posetiva tankar i motgångar! Vet att det är svårt men efter regn kommer sol så som efter motgångar kommer framgångarna :)
Som man också brukar säga " det som inte tar död på dig gör dig bara starkare" . Så sant som sagt ;) (hört det från Hannha Montana)
Som ett ex: Om ridpasset går jätte dåligt, asså sämmre än sämst. Tänk posetivt ;) Det kan ju inte gå sämre, det kan ju bara gå bättre! :) och om man tänker posetivt blir det bättre för både dig och hästen ;) För om du är glad och tänker posetivt att det ridpasset ska gå bra. Då känner hästen det och då kommer det gå bra ;) Eller annars också, det ger ju bra intryck på dig själv och på kompisar om de är involverade! :)

Så tänk alltid posetivt!! ;) Svårt? aa jag vet, men om man tänker på detta hela tiden sätter det sig i hjärnan
och då går det bättre i dåliga lägen :D Ha det gött och tänk posetivt!!! :D <3


Kommer vara på bio med Emmie och kolla på Simon och Ekarna då detta inlägg publiceras ;)

Bio med Emmie! :)

Vi ska gå och se Simon och Ekarna! :D Har hört lite olika om den så vi får se vad jag tycker ;) kommer inte kunna blogga för en ikväll :) Men jag har ett tidsinställt som kommer i mitten av filmen ;) Ha det gött! :)


Go morgon! :)

Nu sitter jag och käkar frukost ;) Ska snart dra iväg till bussen :) ha en bra dag! :)


Natti natti <3

Nu ska jag börja dra mig mot sängen ;) Kommer nog läsa lite innan jag blundar. Ha det gött och sov gott! :)

Boken jag läser ;)

Varsågoda! :D

Nu är jag medlem på videofy.me ;) Så här kommer filmen från julklappshoppningen! :D


Tävla om en iPhone 4 S! :D

Jag är med på Dennis M. s tävling om en iPhone 4 S! :D Var med du också! ;) Skulle ju vara as coolt att vinna en! ;D

Klicka på bilden så kommer du till inlägget! ;)

Stallet ;)

Efter Ringos lill bravader :P Gick jag över till paddocken med Fabian och longerade honom lite där ;) Har var lite trött i musklerna efter att ha arnetat i tre dagar. Så han fick bara springa lite och imon får han ledigt :) Sedan på tisdag ska jag tömköra igen. SEdan gick jag ut med Ringo som hade lugnat ned sig ;) Nu höll han sig på marken i alla fall :P

För min del nu blir det duschen och sedan fixa skolväskan -.- Jag börjar imon nämligen. Ska blir skoj att träffa kompisarna ;) Ha det gött! :)

Fabian i förrgår ;)<3


Idag hoppade mitt hjärta över några slag! <3

Nu när jag var i stallet hämtade jag Ringo och Mindy från hagen ;) När jag skulle fånga Ringo fick han fnatt och började rejsa runt i hagen och bocka som en liten galning x) Han såg über glad ut och hade as skoj! :P När jag kommit till grinden med Mindy kommer Ringo. Jag går ut ur hagen och Ringo flyger bokstavligt talat ut! Han dansar runt och kan absolut inte stå stilla!! Måste stå och trippa och bocka på stället ;P Det kommer på samma gång en bil så jag får gå ut på en äng med ponnysarna. Ringo fortsätter och tillslut får Mindy nog och kickar mot honom. Vill att han ska sluta.
Istället drar Ringo iväg och springer ut mot ängen! Han kan vara väldigt svår fångad när han är på det humöret jätte glad och vill bara leka :) Sötnosen <3
Så jag kände att det var lite kört. Honom kan man inte locka med något nämligen. Han är lite svår flörtad :P Som tur var stannar han på mitten av ängen, uppblåst och fnyser så det ekar i hela Torrebräcka xD
Tänkte att jag gör ett försök och ropar på honom, man vet ju aldrig. Under ens tid är ej förbi :P Ropar "Ringo kom killen!"
Ett under sker och ponnyn kommer travandes till mig!!! Vilken känsla när han stannar hos mig och vill bli fångad! :'D Känns så bra att han känner att jag är tryggheten för honom! <3 Så jag kunde då gå till stallet med båda ponnysarna ;) Fast han höll ju sig mest i luften än på marken när vi gick till stallet x)




Svensk Lapphund! <3

De är nog den finsate hunden för mig njust nu <3 Såg en sådan nu på mässan och fastnade för den direkt!! :D Så fin  och söt!
Vi i familjen funderar på att skaffa hund och denna var väldigt poppulär hos oss ;)

Ska nu gå ner till stallet och longera Fabian och gå med Ringo :) Ha det gött! :)

Bild på den svenska lapphunden på mässan! :)<3

Go morgon! :)

Nu sitter jag och äter frukost. Ska nämligen iväg och kolla på syrrans bandy match som är om en timma ;) Efter det ska vi hela familjen åka till MyDog mässan och kolla runt där! :D Ska bli skoj att kolla på de alla fina hundarna ;)
Ha det gött! :)


Äntligen!! :D

Nu har jag min dator tillbaka! :D Har saknat den <3 hahaha x) Snacka om att man har i-landsproblem :P

Såg nyss på tv om förberedelserna inför Idrottsgalan ;) Ni har röstat på Rolf-Göran Bengtsson va?! :D Han har ju blivit nominerad till Jerring priset!! :D Jag (mamma) har röstat två gånger på honom ;) Men det räcker nog inte x) Så rösta gärna ni också! ;)

Ska nu då gå och lägga mig efter att ha duschat och gjort lite manikyr :P typ bara filat naglara x) Är inte riktigt den pilliga typen som orkar sitta i timmar och fixa dem :) Men vi alla är ju olika! ;) Ha det gött och sov gott! :)

Han är ju så vär Jerring priset efter att vara den första svensken som vunnit EM guld inom ridsport! :D

(bild från google)

Poppers pingviner! :)

Den filmen sitter jag och as garvar till nu! :D Bara bäst! Absolut värd att se!!! ;D


Grymma ponny! :D

Fabian gick super idag när jag tömkörde!! Han gick i form och tuggade på bettet :D Han fick sådant fint "läppstift" också :) imon ska jag longera honom bara ;) han har gått hårt tre dagar i rad och behöver bara röra lite på sig :)

Ringo var pigg och glad som vanligt ;) lite väl smutsig bara x) men han är skimmel och väldigt svår att hålla ren :P
Putsade även sadlarna och Ringos träns som jag inte hann med igår ;) Så nu är allt putsat som jag har i läder :) Känns bra.
Nu ska jag äta löfbiff och pommes :) mums <3 ha det gött! :)
Foto: Malin Abrahamsson


Klara! :D

Nu är cupcakesen klara! :) är riktigt nöjd ;)
Ska klä på mig ridkläder och dra ner till stallet när jag har plockat undan här ;)Ska tömköra Fabian och gå en promenad med Ringo som vanligt. Ska ju också mocka och putsa :) ha det gött! :)
Innan frostingen och sedan med frostingen :)


Cupcakes igen! :P

Nu håller jag på att baka choklad cupcakes! :D jättegott ;) kommer gå ner till stallet när jag är klar med dessa och ta hand om mina pållar :) ska även putsa sadlarna och Ringos träns.
Men nu ska jag fortsätta med frostingen till dessa goa muffinsen! :) Ha det gött! :)


Go natt! :)

Nu ska jag gå och lägga mig efter att jag sett New Moon på SVT1 ;) Den är ju alltid lika bra :)<3 ha det bra och sov gott! :)


Rolf Göran Bengtsson!

Nu ligger han etta på världsrankingen och i världscupen!! Han är ju bara bäst ! :D


Killbill nu

Sitter och glor på killbill med Pappa ;) den är väldigt våldsam! Men annars verkar den vara bra :)


Tjenare!

Nu har jag käkat tacos och sitter med en godis skål :P mumsigt <3

När jag var i stallet putsade jag lädergrimmorna, 3 träns och en longerings gjord ;) Mina fingrar pallade inte att putsa ett träns till x) Får putsa det imon och sadlarna ;)
Efter det gick jag en runda med Ringo tillsammans med Sara som red Pitou :) Tömkörde sedan Fabian i paddocken medans Gunilla red Tessan ;) var inte där länge pga underlaget var så hårt.

Ska nu fortsätta glo på tv och äta godis med Pappa ;) ha det gött! :)
Foto: Malin Abrahamsson :)

 


Go morgon! :)

Nu har man då börjat vända rätt på dygnet :P vaknade för en timma sedan x) så det går inte så bra för mig.
Ska åka ner till stallet om en stund i detta fina väder och pyssla om mina pållar :) Fabian ska jag tömköra idag igen och Ringo ska jag ut och gå med ;)
Ikväll blir det väl till att ta det lugnt igen. Det är ju bara jag och pappa hemma ;) Så det blir väl som det brukar. Bastu, tacos, godis och sedan sova på soffan för pappas del och jag glor på film :P men ha det gött! :)

ps. bloggar fortfarande från iPaden ;) Min dator är inte hemma nämligen ds.

Snöö! Vill ha!!! :D


Jahopp :P

Sitter och kollar på the X factor och funderar på vad jag ska göra imon x) blir nog stallet och sedan på kvällen ska jag och pappa umgås :) det är bara vi två. Så det blir väl tacos, godis och sedan sova på soffan XD I alla fall pappa :P
Kommer nog gå och lägga mig snart ;) Det är ju skola på måndag -.- Så det blir till att vända rätt på dygnet nu ;P Ha det gött! :)


Choklad och grädde!!!

Mums säger jag bara! :)<3


Home ;)

Nu har jag kommit hem från stallet ;) Jag och Emmie fixade stallet tillsammans och sedan red/tömkörde vi på andra sidan i paddocken :) Fabian gick riktigt bra när jag tömkörde :D Han sökte efter bettet och arbetade verkligen i små perioder ;) Han har ju inte så bra kondis eller så mycket muskler :P
Sedan gick jag runt i Torrebräcka med en överpigg Ringo!! Han blev vääldigt stor när han blåste upp sig och skuttade runt som en annan unghäst x) Sötnosen <3

Nu ska jag äta blodpuddig och glo på skidor ;) Ha det gött! :)


Go förmiddag! :)

Sitter nu och glor på tv med Emmie och Lotta ;) har ätit frukost och släppt ut Ringo :)
Kommer nog mest lata mig idag igen och vara i stallet ;)
Min dator kommer jag inte ha på två dagar nu, så det blir bloggning från iPaden ;) men ha det gött! :)


Go natt! :)

Nu ska jag och Emmie gå och lägga oss efter en riktigt go kväll ;) har haft intressanta konversationer och även en kompis Lotta har varit med :) ha det gött och sov gott! <3


Sova hos Emmie! :D

Det blev lite ändrade planer hihi :P Ska åka ner till Emmie nu istället och ha det mysigt där ;) Kommer nog inte komma hem förs en imon kväll :) Men ha det gött! :)

Vi två igår kväll! :)<3



Föresten!! Vad tycks om den nya headern? :)

Busponny :P

Är nu hemma efter att ha longerat Fabian och betat Ringo ;) Fabian var j*vligt pigg och brallade loss regält x) Sötnosen <3 Ringo vandrade runt och betade. Ville väl helst springa runt han med :) Imon får han gå ut i hagen, så då blir han nog nöjd ;)

Ikväll blir det att slappa för min del! :) Gå och lägga mig tidigt kanske också :P Måste vända rätt på dygnet nu inför skolan -.-' Ha det gött! :)
Sötnosen Fabian för några sommrar sedan :)<3


Fixat headern ;)

Nu har jag fixat en ny header :) För att se den ladda om sidan ;) Jag är inte riktigt klar än med alla färger och grejer på andra stället. Fixar det när jag har ätit och varit i stallet. Kommer nog bli kvar i stallet ett tag. Ska tömköra Fabian och beta Ringo :) Men ha det gött! :)

<3

God Morgon! :)

Har precis vaknat och känner mig bättre! :D Jätteglad ;D Men tyvärr är stormen fortfarande kvar -.- Orkar inte med deta blåsandet längre! Nu börjar det faktiskt blir riktigt störande! -.- Men får väl vänja mig och se det positiva istället ;) Vad det nu kan vara hahah x)

Får väl se vad jag och Emmie hittar på idag ;) Måste först få upp henne ur sängen. Och det kan ta ett tag :P Så jag får börja nu ;P Ha det gött! :)


Sötnosen <3

Dra oss till sängen ;)

Nu ska jag och Emmie lägga oss och tjöta! :P Ha det gött och sov gott! :)


hahaha :p

Nu gör vi lite kvällsmat :) Jag käkar rostbröd och Emmie makaroner med köttbullar x) Bra kvällsmat halv elva :P Sedan blir det väl tjeje snack som redan är igång och sedan massa filmer ;) Ha det gött! :)

Ännu en söt bild på Emmies kattunge Tiger :)<3

Sing Star! :D

Nu ska jag och Emmie spela Sing Star! ;D Får se hur det går med min röst x) Har ju fortfarande en irriterande förkylning -.- Men den börjar släppa, tror jag :P Har även suttit lite med headern, så den kommer nog upp imon eller i övermon ;) Får se! Ha det gött! :)

Emmie och jag förra året :P<3

Dylan och Cole Sprouse :D

De är ju bara för söta x) I alla fall när de var små :P (okej nu med) haha XD aja men kolla detta videoklipp! de är ju bara sex år här och grymt söta! :)



Då:


Nu:

Emmie :)

När jag åkte hem från stallet låg Emmie julklapp i brevlådan ;D Hon blev glad när jag smsade! Så nu är hon på väg hit och ska även sova över ;) Myysigt! <3  Har även börjat fixa på den nya headern :) Ha det gött! :)

Var ute och betade Ringo när jag var i stallet :)<3

Stallet :)

Nu ska jag åka ner till stallet ;) Ska beta Ringo och mamma mockar. Då blir vi klara snabbt :) Ha det gött! :)


Sämre -.-

Jahopp då har förkylningen satt sig rejält -.- så det blir väl soffan idag. Då kommer jag passa på med att fixa en ny header ;) Ska bara få någon idé först :P Har ni några idéer? :) Uppskattas gärna! ;D Ha det gött! :)

Ringo på komfa lägret :)<3

Sängen+ film = myys :P

Japp som rubriken säger ;) Nu ska jag hoppa i säng och glo på film :) Är trött och behöver vända rätt på dygnet :P Ha det gött och sov gott! :)<3
Bebisen :)<3


Ponnyakuten

Kollade  första avsnitten  från Ponnyakuten 3 som finns ute på svtplay ;) Det är ju helt sjukt vad problem det finns. Det är ju farligt för vissa! Inte kul alls. Bra att Tobbe finns :)

Jag har haft problem med Ringo som har varit  svårfångad i hagen och att få på transportskydd på bakbenen  Men efter två års arbete och uppbyggnad av tillit kan man hämta Ringo från hagen utan att han ska leka med en. Han har ju Fabian att leka med nu istället ;P Man kan även få på transportskydd utan problem.

Vi har två hästar i stallet Mindy och Fabian som lär hästar som har problem att förstå häst "språket". Mindy är ledaren i stallet. Hon är 30 år och har bott i det stallet i snart 29 ½ år :) Hon "lär" (ni förstår vad jag menar) hästar rangordingen och betendet en häst ska ha i sammanhang med andra hästar. Hon uppfostrar dom helt enkelt den söta gammla damen :)
När de får gå med min shettis Fabian får de veta hur man leker. Fabian vet hur man ska få alla hästar att leka ;) Så när de gått med honom ett tag kommer hästarna och Fabian in glada och nöjda (med kanske något bit märke) in från hagen :P

Så Ringo har fått en lång men underhållande lektion av dem båda ;) Fabian och Ringo är lite smått hopplösa tillsammans med de har väldigt skoj :D Ringo och Mindy har det väldigt tryggt och bra tillsammans ;) Dom två gör så att hästen blir trygg och glad :)

Här är stallets små söta "lärare" :)<3

Mindy, som också kallas Dockan :)<3<3


Fabian :)<3<3


Hemma ;)

Har nu då kollat Ringo :) Var ju för tre veckor sedan och då haltade han. Han fick en liten behandling och han har svarat jättebra! :D Så nu märkte man ingen hälta ;) Men han fick en till behandling för att vara säker. Så nu ska jag gå med honom i tre veckor till :)

Jag tyvärr fått en redig denga av förkylning -.-' Så nu ska jag äta mat och glo på tv hela kvällen ;) Ha det gött! :)

Emmies kattunge Tiger är ju för söt! <3


Hallojsan! :)

(Tids inställt)
Nu är jag säkert hos veterinären med Ringo och ska kolla så han är hel och fin inför tävlingsåret 2012 :D Om han är det kommer jag börja lägga upp tävlings säsongen ;) Har ni några tips på någon/några bra nationella tävlingar som brukar vara? :) Kommentera gärna då! :D Alltid kul att åka till nya ställen ;) Ha det gött! :)

Varberg i sommras :)

Go natt! :)

Nu ska jag gå och lägga mig ;)Är  jätte trött och ska upp tidigt imon -.- Ha det gött och sov gott! :)


Cupcakes! :D

Nu är jag hemma efter att ha bakat cupcakes med Emmie! :D De ser riktigt goa ut ;) Men jag har ätit för mycket smet och glasyr för att orka äta en x) Så jag får smaka en imon :)
Imon kommer bloggingen inte bli så bra. Ska var i stallet kl 8 för hovslagaren kommer och sedan ska jag ju åka och kolla Ringo på Åby ;)  Hoppas ni haft en bra första dag på detta året! :) Ha det gött! :)

Mums!






Sedan kom lilla Tiger när vi plocka in i diskmaskinen :)


Han fick smaka på lite grädde ;)


Det var så gott så han blev tvungen att hoppa i skålen x) sötnosen <3


Så man fick ännu mer grädde i ansiktet :P

Tjo! :)

Nu sitter jag hemma hos Emmie och ska bestämma vilka cupcakes vi ska baka :D Mums!!!! ;D När vi gjort det åker Emmie och köper ingredienser och jag fixar allt i stallet så det är klart ;) Men nu ska jag hjälpa Emmie med att välja :) Ha det gött! :)

Jag och Emmie på julklappshoppningen :)<3



Go förmiddag 2012! :)

Ojoj nu är det 2012! Tiden går ju alldeles för fort :P
Jag hade en as rolig kväll igår med ett gott gäng :D Jag åkte hem med min familj vid 3 tiden ungefär. Då började folket där bli trötta, inklusive mig :P  Hade ni en rolig kväll? :)

Nu ska jag gå ner till Emmie igen och umgås med henne :) Sedan går jag till stallet, det ligger ju bara uppför backen där Emmie bor ;) Imon ska jag åka till Åby veterinärklinik och kolla så att Ringo är frisk inför tävlings året 2012 :) Sedan är hans jullov slut ;) Ha en go start på året! :)

Detta hade jag på mig igår ;)
Linnet från Ginatricot, svarta Crocker jeans, guldiga armband från USA & örhängen från H&M ;)


RSS 2.0