Ponnyakuten

Kollade  första avsnitten  från Ponnyakuten 3 som finns ute på svtplay ;) Det är ju helt sjukt vad problem det finns. Det är ju farligt för vissa! Inte kul alls. Bra att Tobbe finns :)

Jag har haft problem med Ringo som har varit  svårfångad i hagen och att få på transportskydd på bakbenen  Men efter två års arbete och uppbyggnad av tillit kan man hämta Ringo från hagen utan att han ska leka med en. Han har ju Fabian att leka med nu istället ;P Man kan även få på transportskydd utan problem.

Vi har två hästar i stallet Mindy och Fabian som lär hästar som har problem att förstå häst "språket". Mindy är ledaren i stallet. Hon är 30 år och har bott i det stallet i snart 29 ½ år :) Hon "lär" (ni förstår vad jag menar) hästar rangordingen och betendet en häst ska ha i sammanhang med andra hästar. Hon uppfostrar dom helt enkelt den söta gammla damen :)
När de får gå med min shettis Fabian får de veta hur man leker. Fabian vet hur man ska få alla hästar att leka ;) Så när de gått med honom ett tag kommer hästarna och Fabian in glada och nöjda (med kanske något bit märke) in från hagen :P

Så Ringo har fått en lång men underhållande lektion av dem båda ;) Fabian och Ringo är lite smått hopplösa tillsammans med de har väldigt skoj :D Ringo och Mindy har det väldigt tryggt och bra tillsammans ;) Dom två gör så att hästen blir trygg och glad :)

Här är stallets små söta "lärare" :)<3

Mindy, som också kallas Dockan :)<3<3


Fabian :)<3<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0