Efterlyst

Sitter och tittar på efterlyst, då de pratar om att unga män går och rycker hand väskor från gammla med rullator!!! Hur dum i huvudet får man lov att vara!! Jag blir så himla arg på sådana fega idioter som bara vågar tänka tanken ens på att göra något sådant!!!
Hur kan någon bara gå fram till en gammal dam, putta omkull henne och ta hennes väska??!!
Tyvärr finns det idioter här i världen -.-' Jag hoppas att jag inte är den enda som blir arg och frustrerad över detta??!

/Sara :D

Läxor! -.-

Jag har redan gått i skolan i tre veckor och är redan trött på läxor, haha XD Hoppas ni slipper jobbiga läxor ;)
/Sara :D

Solen!! :D

Nu har jag kommit hem från att ha ridit en tur på grusvägen i morgon solen! :D Äntligen stack den fram backom målnen :) haha, då var det en riktigt glad Sara som satt på hästryggen :P Ringo var väldigt pigg och spänd idag, så han gick inte så bra. Men så är det ibland ;) Imon måste jag rida över till andra sidan och rida ordentlig dressyr. Så han blir riktigt lösgjord.
Nu ska jag duscha och sedan åka in till gbg :) har bara två lektioner idag, så det är soft :P  Blir mer bloggande ikväll ;) Hoppas ni får en bra dag ;)

Min lilla sööta Simba :D<3
/Sara :D

River flows in you <3

Jag bara ääälskar denna piano låt!! <3<3 lyssnar på den heela tiden :D<3 den är absolut värd att lyssna på ;)<3


Morgon och kväll :P

Red på morgonen idag i paddocken :) Han gick bra fast det är JÄTTE djupt i paddocken. Det är ju tvunget att regna så mycket -.- Red ju på morgonen för att jag började 12:30 så då får man rida på morgonen så att man hinner göra läxor på kvällen, eftersom man slutar 17:00 och är inte hemma för en typ 18:30;)

Så nu ska jag göra läxorna och sedan slappa, så man orkar morgondagen, haha :)
Har ni mycket läxor?? :)

Här ser man vilken kapasitet ponnyn har :P<3
/Sara :D

Bättre sent än aldrig :P

Här kommer äntligen filmen från Jenny lund :) Filmen är från L:A, då vi tyvärr petar sista hindret. Men Ringo var GRYMT fin :D
Tyvärr är kvaliten JÄTTE dålig :-/



Ingen ridning idag

Red inte idag, mitt schema för skolan gör så att jag inte hinner :( Det kommer tyvärr bli såhär varannan eller varje måndag nu :( aja, som tur va har man en GRYMT snäll mamma :D som tar hand om ponnysarna åt än ;)

Glömde berätta igår att jag hittat Fabians bett!!! :D hittade det i en kasse i stallet, haha XD Så nu kan jag börja sätta igång honom :)

Nu blir det läxa för min del :( Men det är något man får leva med,  bara att jobba på ;) Uppdaterar senare kanske ;)


Gulliga Fabian :D<3<3
/Sara :D

Lite bommar :)

Idag red jag över lite bommar i paddocken :) Det var även andra hinder inne i paddocken så Ringo var väldigt taggad när jag skulle rida dressyr XD Men det gick bra när jag fått honom lugn ;) I sådana situationer handlar det ju om att vara lugn själv och inte också bli stressad, som jag kan bli. Fast jag börjar lära mig att kunna hantera det :)

Har ju kommit hem från restaurangen jag har ätit på med de från USA :) åt pizza XD tjockade mig lite idag.
Nu ska vi äta efterätt, det är hallon, jordgubbar och banan som man blandar tillsammans med vit choklad och lägger in i ugnen!! :D jättegott och sedan ska man ha glass till!! :D

Kankse inte ser så gott ut men det är JÄTTE gott :D<3


Bommarna jag red över :P
/Sara :D

Kräftskiva+Grillkväll :)

Jag har ju gäster från USA här hemma och dom ville vara med om en kräftskiva och lite annat :) Så mina föräldrar fixade en liten kräftskiva+grillkväll åt dom och bjöd in våra närmsta kompisar :) Eftersom dom är pensionärer från USA så var det bara jag och de andra ungdomarna och barnen :) Vi sjöng SingStar, Norsk kareoke, kollade på fim och dansade eller rättare sagt vi hoppade till olika låtar och hade as kul!! :D

Idag blir det ridning i paddocken, ska nog ta fram lite bommar :) Sedan på kvällen ska vi gå ut och äta med "USA" i kungälv på någon restaurang. Det blir säkert jättebra :)
Va ska ni göra idag då? :)

Lite bilder från igår kväll :)

Vilma och Sandra sjunger :)

Madeleine, Emmie och Marcus :)

Emmie och Madeleine :)

Vilma :)
/Sara :D


Clareberg :)

Idag var jag på clareberg med Vilma :) tänkte rida ut men det regna för mycket -.-' Så istället red jag med Vilma som skulle rida lektion för Lotta :) Etna gick toppen med Vilma!! :D Ringo var lite stressad som vanligt eftersom vi red i en lektions grupp, fats det var mycket bättre idag än vad det har varit förut :)  Så när vi ridit klart var han jättesvettig av att han har stressat upp sig så, men det är bra träning mentalt för honom ;)

Pricie & Fabian <3<3<3
/Sara :D

fredags runda :P

Nu har jag och Vilma ridit en sväng runt Flateby och Kållstorp :) Var riktift härligt i värmen :D Hästarna var pigga och tyckte allt var underbart :)
Hopppas vädret fortsätter såhär! är trött på regnet, orkar inte med det mer -.-' Aja vad ska man göra?! Nu ska jag äta och sedan kolla på film :)
Ha en trevlig fredags kväll!! :D

Jag och Ringo förra sommaren på Wiebo :)<3
/Sara :D

Rida med Vilma :)

Nu ska jag ner till stallet och rida med Vilma och Etna :) Vet inte var vi ska rida men det tar vi sen :P
Har faktiskt haft en riktigt bra dag inne i gbg ;) Bloggar mer senare om hur ridpasset gick. Hoppas ni får en fortsatt bra dag :)

Sööta Ringo<3<3
/Sara :D

Hoppträning :-)

Va och hoppträna för Tedd idag :) Ringo var SUPER fin :D Han gick som en klocka!! :) Tyvärr kunde jag inte ta några kort för jag har ingen bra kamera för det :P Men aja det funkar bra utan ;) Nu ska jag ta det lungt retsen av kvällen för jag är JÄTTE trött XD

Fina ponny<3<3
/Sara :D

Bettet?? :P

Red på ängen idag igen :P blir ju så när ponnyn inte har någon framsko XD Men idag red jag med Vilma och Etna :) Det blir lite roligare när man är fler, speciellt när vädret inte är så fint och man inte har någon lust att rida.
Båda ponnysarna gick iallafall jättefint :D

Fabian kan jag tyvärr inte sätta igång än, hans bett är fortfarande BORTA!!!! -.- Fattar inte hur det bara kunde försvinna :P Aja det kommer väl fram någon, annars får jag väl testa ett annat bett på honom. Men jag borstade honom och det tycker han är jätte gött :)


Sööta Etna <3
Hoppas ni får en trevlig kväll :)
/Sara :D

Lite av varje :P

BLev ingen blogging igår tyvärr. Orkade inte -.-
I förr går red jag ju ut med Emma :) det gick bra ända till Ringo snubblade på en stenmur och skar sig i benet!! det började blöda jätte mkt, så jag var tvungen att gå hem resten av vägen. När jag kom till stallet hade det slutat blöda. Jag tvättade rent det med vatten och såpa. Som tur var var det bara ett litet djup köttsår. Det ser precis ut som han har skurit sig på en kniv. Men såret har varit så fint så jag har kunnat rida både igår och idag ;)

Men jag har fått rida på ängen för att han har tappat en sko i hagen -.-' Han har gått toppen båda dagarna och hovslagaren kommer på torsdag innan träningen så jag kommer kunna hoppträna :D Hoppträningen är på stall Adam för Tedd Netteqvist (staving). Hoppas det kommer gå bra :)

Nu ska jag gå och lägga mig eftersom skolan är igång :P Så gonatt på er!! :)<3<3


Ringos sår idag :( är inte så stort men det är djupt<3

Borstade Fabian oxå :) Tyvärr är hans bett borta så jag får vänta
med att sätta igång honomXD
/Sara :D

Gomorron :D

Vaknade tidigt den dag jag får sova länge -.-' Vf är det alltid så!??
Aja, idag ska jag rida ut med Emma och Pegasus :D Emma ska visa mig en runda någon stans :P Så man får hoppas att det fina vädret håller i sig.
Innan jag rider ut ska jag nog longera Fabian :) Hans sommarlov får vara slut nu :P
Hoppas ni får en trevlig söndag ;)

Lilla Fabian<3<3
/ Sara :D

Gonatt <3

Började dan med att gå upp och ta en jogging runda runt Hallbjörtorp som tog ca 20 min. Sedan åkte man ner till stallet och red lite dressyr i paddocken :) Ringo var toppen!! Han blir bara bättre för varje dag som går :D känns jättebra! :)

Efter lunch åkte jag till min syssling Madde och har varit där tills nu :D Vi kollade mest på film för båda är as trötta XD
Så nu ska jag gå och lägga mig! :) Sov gott<3<3

Jag och min syssling för typ 3 år sen XD<3
/Sara :D

regn, regn och åter regn :-/

Tyvärr regnade det idag när jag skulle rida så det blev ingen uteritt :-/ Det fick bli en tripp på torebräcka vägen istället. det funkar det oxå :P Men vi var jätteblöta efter vi ridit, pga det kunde jag inte ta ngn bild.
Imon vet jag inte var jag ska rida, får se vad vädret säger. Hoppas ni får en trevlig kväll :)

Nu ska jag sjunga sing star med bästisen Emmie :D<3<3

/ Sara :D

lååång dag

den här dan har varit lång :P I morse var jag på åby veterinär klinik för att sko Ringo bak, han är ju jobbig med bakbenen. Även att han hade lugnande kickade han hovslagaren -.-' eländiga ponny :P Hovslagaren blev inte skadad som tur va. Så det blev mer lugnande och då gjorde han inget.

Sedan var det bara att skynda sig hem till stallet, byta om där och åka direkt till skolan :P Efter skolan åkte jag till stallet igen för att skritta en tur. Då hade det lugnande medlet slutat verka för han var JÄTTE pigg XD

Imon blir det en ute ritt på morgonen och sedan ska man till skolan :P


/ Sara :D

Red med Emmie :D<3

Idag red jag och emmie tsm i paddocken :) Ringo och Etna gick grymt bra!! :D Äntligen fick jag Ringo lösgjord så han blev helt avslappnad i nacken, han var bäst :)
Vi red nu lite senare på kvällen då det var svalare. Det var jätte härligt och vi ska rida ut tsm på fredag :D Hoppas det blir bra väder då ;)

Emmie och Etna för ca 3 år sedan :)<3
/ Sara :D

Denna dag..

Idag var det andra gången jag träffade min nya klass från Jensen gymnasium :) Vi var vid näckrosdammen och gjorde lite små roliga "tävlingar" ,min klass NV11A var ju så klart bäst :P Lärde känna lite nya och goa personer + att jag börjar lära mig göteborg XD

Ringo gick bättre än igår fast han vill fortfarande inte lägga stödet i handen hur mkt jag än rider... aja det lossnar väl till slut :P Funderar på att rida ut imon, får se på det :)

Nu ska jag gå och lägga mig, är as trött!


Bara äälskar denna bild!!<3<3
/Sara :D

Dressyr...

Dressyr är nog det tråkigaste som finns inom ridsporten. Men det är ju ett måste tyvärr ;) Idag blev det ett hårt dressyr pass i paddocken och Ringo gick toppen :) Kanske ska hoppa imon :D Får se hur det blir med det :)


Bild från förra sommaren :)
/ Sara :D

Blev ingen ridnig :(

Idag blev det tyvärr ingen ridnig :( det regnade alldeles för mkt och det kom lite muller då och då.
Imon ska jag rida dressyr, vart vet jag inte än ;)

Hittade en gammal bild på mig och min förra C-ponny Sir Duke :D

Så liten man var :P  Vi vann L:D som vanligt :D
/Sara :D

Inte bloggat på ett tag :P

Det har tyvärr inte blivit ngt bloggande på ett tag för att jag har inte orkat :P men det kommer det bli ändring på ;) För två veckor sedan var jag i ale-jennylund och tävla då hoppa jag L:B och min och Ringos första L:A tsm :D I L:B gick vi felfritt och kom precis utanför placering :) I L:A petade vi sista hindret men Ringo var grym :D Här kommer några bilder från Tävlingen :)


L:A

L:A

L:A, Han är sååå fin :D<3<3
/Sara :D

RSS 2.0