Hundvakt :)

Nu är jag hundvakt åt min kompis mormor och morfars hund :) Han heter edvin och är en jättegullig vovve :D Ska bara va här inatt för imon kommer dom hem igen ;)

Idag red jag dressyr i paddocken och Ringo var grymt fin!! :D

Hatar kameran jag har, den gör nt som jag vill så bilder och film kommer när den gör som jag vill :-/


Här är sööta edvin!!<3<3
/Sara :D

Tillbaka från Varberg :)

Nu är jag tillbaka från varberg :) Ringo har skött sig jättebra trotts att vädret har varit halvtaskigt :P det har nämligen regnat på natten och sedan har det kommit små skurar på dagen :-/ detta har ju gjort så att gräsbanan blev hal men de fortsatte på den endå. 
Resultaten blev väl sådär, i tordags petade vi sista hindret i grunden men Ringo var jättefin :) i fredags vägrade vi ut oss, Ringo var jättefin de tre första hindren men när han fick syn på den lilla sandhögen de lagt innan hinder nr 4 stannade han två meter innan och vägrade gå frammåt, jag fick över honom men då var vi i sådan obalans att han inte kunde hoppa hinder nr 5 som var fyra gallopp srång efter.
Men i dag hände något, Ringo blev som han brukade vara på tävling och det gjorde så vi kom tvåa :D Fast vi petade första hindret i omhoppningen, men det var jag som svängde lite för tidigt så att vi kom lite nära;)

Man får ju tänka på att vi inte varit ute och tävlat på två månader det kan ju göra så att hästen börjar titta lite omkring sig innan den får in vanan igen ;) Sedan var det ju första gången Ringo tävlade med bakskor och det gör så att han får bättre fäste, det är något han vänjer sig ju vid just nu :)

Bilder och filmer kommer senare, orkar inte nu XD
/Sara :D

Hemma och snart tävling...

Nu är jag äntligen hemma :D Har ridit Ringo och han är toppen!! :D Tack så himla mkt emmie :D
Imon åker jag på meting till varberg och ska hoppa klasserna L:C, L:B och om jag går vidare L:B+5 :) Så jag kommer blogga om resultaten när jag kommit hem på lördag ;) Hoppas ni har det bra :)

En bild från en tävling på troja :P
/Sara :D

Godis...

Alla äälskar väl godis?! :P Mormor lät mig smaka på sådan här ny marabou yoghurt rasberry, mums säger jag bara!! :D det är den godaste jag ätit :D Så nu har en sådan här choklad kaka vuxit på godisträdet!! ( det är ett träd hemma hos mormor och morfar som det "växer" godis på ;) ). Så nu har man godis till kvällen ;) Om ni nt har smakat den gör det!! Speciellt om ni gillar hallon sorbet ;)


/ Sara :D

Två dar kvar...

Nu är det bara två dagar kvar tills jag får komma hem till mina pållar och kompisar!!! :D Längtar efter dom såå himla mkt! Fast jag haft en bra semester är alltid hemma bäst :D Hoppas ni har ett bra sommarlov ;) tyvärr separ det med att ladda upp bilder, så dom kommer senare ;)
/Sara :D

Resa, resa, resa

Det har nt blivit ngt bloggande på ett tag nu för att jag har varit hos släkt och vänner :) Under mitt resande har jag varit på min kusins dop och åkt båt :P Nu är jag hemma hos min mormor och morfar och kommer hem på tisdag :) Under tiden har emmie ridit Ringo och han har gått jättebra :) Bilder kommer senare ;)
/ Sara :D

Hoppa! :)

Ikväll ska jag hoppa :) Det ska bli as kul!! Men innan blir det nog hökörning ;) Man får ju hoppas på att målnen försvinner och det slutar blåsa, för jag vill ha tillbaka det fina vädret igen ;) Ha en bra dag ;)

/ Sara :D

RSS 2.0