Hö och bad :D

Denna dag blev j*vligt bra denna oxå :) Först blev det hökörning och sedan bad efter det!! :) Det var as gött i vattnet :) Nu senare på kvällen red jag på ängen igen, Ringo gick bra igen :) Hoppas ni haft en bra  dag ;)
/ Sara :D

En till rolig sommardag :)

Idag kommer det bli mer hökörning :) Hoppas det inte blir lika varmt som i förr går :P Då när vi ska köra hö har David, Marcus och Johanna sagt att de ska komma ut och hjälpa till lite, vi får se hur det blir med det :P Efter det ska vi nog till havet och bada efter allt hårt arbete :) Ridning blir det sent på kvällen ;) Hoppas ni får en bra dag! :)
En bild från förra sommaren :)
En bild från förra sommaren :)
/Sara :D

Strand dag :)

Halva denna dag har jag och mina kompisar Emmie, Linn, Sara H, Johanna, David, Marcus och Johan spenderat på stranden :) Det var varmt i vattnet och jättevarmt och skönt i solen :) Vi badade ett antal gånger och vi slänge i varandra lite då och då :PMarcus var den som slängde i flest XD När vi skulle äta försökte Marcus och Johan starta en engångs grill, men det gick nt så bra XD Efter vi badat åkte vissa hem en stund och sedan möttes vi i ytterby och åt pizza :) Nu på kvällen red jag i värmen och Ringo gick toppen!! :) Imon blir det mer hökörning, så hästarna får mer mat :)

Johan, Linn, Marcus, Vilma och Johanna :)
David :)
David :)
Emmie och Sara H
Emmie och Sara H :)
/Sara :D

Hökörning :)

Idag har jag hjälp till med att ta in hö, det var väldigt jobbigt men roligt :) Jag, Emmie och Sara H stog i några lass och packade höt, det roligaste var när Emmie nästan höll på att ramla ur XD Jag slänger nämligen balarna bak till Emmie och Sara H och när Emmie då skulle ta en var det ett hål där så hon nästan ramlade ur :P
Efter all hökörning red jag Ringo lite på ängarna vi tagit in höt på :)  Han gick toppen och denna dag blev lyckad oxå :)
/ Sara :D

Red ut :)

Idag red jag ut med emmie :) Vi red barbacka och hade det as skönt :D Men nu ska jag sova, gonatt :)
Emmie<3
bästis Emmie<3
/Sara :D

Kort info om mig :)

Jag är en glad 15 årig tjej som bor ute i lilla Kärna(ligger utanför Kungälv). Jag bor med  min mamma Linda, pappa Emanuel och lilla syster Sandra. Har två hästar och en katt. Hästarna är mitt liv och jag har ridit sedan jag kunde sitta själv :) Jag tävlar för Clarebergs rk och har även ridit lektion där ;) Min katt heter Simba och är 7 år, han är helt svart och är underbar :) Ringo har jag skrivit om, men jag har en shettis också. Han heter Fabian och är 13 år. Fabian fick jag när jag var 2 ½ år gammal och han var ju då bara någon vecka! :) Så Fabian har jag ridit in och ska nu köra in denna sommar :) Om ni undrar något mer är det bara att fråga ;)

Lilla Fabian <3
Lilla Fabian<3
Simba<3
Simba<3

En failad bild på mig XD
En liten failad bild på mig XD
/Sara :D

Ringo info :)

Ringo's fullständiga namn är Ringo Star, han är 11 årig D-ponny, importerad från Holland. Han är jätteduktig på att hoppa och äälskar det :D Ringo är en ganska blyg ponny, men blir mer och mer nyfiken för varje dag som går :) Han har precis blivit helt frisk från att ha haft spänningar i ryggen och bakpartiet :) Det sägs att han tävlat 140 tävlingar i Holland, men det är inte helt säkert. Här i Sverige har han tävlat upp till MVS b men har kapasitet för högre :) Har ni fler frågor, så är det bara att fråga ;)
Min fina Ringo<3
Här är min fina Ringo<3 (Foto: Malin Abrahamsson)
/Sara :D

Tjenare! :D

Jag har startat denna blogg för att skriva om mina framgångar med min ponny Ringo. :) Självklart blir det uppdateringar varje dag(förutom då jag reser utomlands). Det kommer komma kort info om oss snart.

Här kommer en bild på oss ;)
Jag och Ringo :)(Bild tagen av Malin Abrahamsson)
/ Sara :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0