Trött!

Nu ska jag gå och lägga mig ;) Är jättetrött så bildbomben på Ringo kommer imon istället :) Sov gott! :)


Någon läsare? :)

Finns det någon läsare där ute som är duktig på fysik? :) Skulle behöva lite hjälp! haha XD Är inte så duktig på krafter ;P Ha det gött! :)
Haha :P crazy XD


läxa, läxa och ännu mer läxor :P

Nu har jag fysik, kemi och engelska att göra -.- inte direkt det roligaste men måste göras som jag skrivit tidigare ;) tänkte göra en bildbomb till fast om Ringo istället så får ni se hur mycket han har förändrats :) Skulle inte det vara kul att se? :D För det har ju hänt mycket med den fina ponnyn :)

Tog en ridtur förut på grusvägen ;) Han har lite träningvärk ifrån de två hårda dressyr passen som blivit på rad. Han har nog inte gått så här hårt och bra på flera år. Så han behövde en liten lugn ridtur idag :)
Men nu blir det plugg! Ha det gött! :)

Ett litet smakprov ;) Här är en film när jag provrider Ringo :)<3


Grymma ponny! :D

Ringo gick GRYMT bra idag igen :D Nu är han ju som en dressyrponny ;P Jag har hela tiden stödet i handen, har takten och han är lugn! :) Är inte pigg och bara dummar sig utan verkligen lyssnar och arbetar ;)
Sedan när jag kom hem var det bara att sätta sig med läxorna -.-' bäst att få det gjort direkt, så har man resten av kvällen sedan till att titta på tv förhoppningsvis :P Tog en paus för ett tag sedan från pluggandet och kollande på Top Model och duschade ;) Så nu får jag gå och göra klart kemin, det kommer ta ett tag men den får ta den tid det tar. Svårare än så är det ju inte, haha XD Aja ni får ha en fortsatt go kväll! Ha det gött! :)
Fina Ringo i Varberg i sommras :)<3


Rast :)

Nu sitter jag och spelar kort med mina klass kompisar ;) ska om en halvtimma ha idrott :) efter det åker jag direkt till CRK och ska rida Ringo. Mamma är så snäll och kommer med honom dit :) Ha det gött! :)
Foto: Malin Abrahamsson :)


Dressyr lektion :)

Red dressyr lektion för Gunilla idag :) Det gick jättebra!!! :D Ringo var grymt fin och jag fick rida lite ordentligt XD Är väldigt ofta lat på hästryggen, men det är något jag måste ändra på nu när han börjar gå så bra ;)
Nu sitter jag och pluggar -.- eller skriver på en svenska uppsats. Har skriv kramp så det går lite trögt :P Blir väl bättre om en stund hoppas jag ;)
Var på JC efter skolan och provade en kofta som jag ska ha på julafton till en klänning min mormor köpt ;) Hon skulle även köpt koftan men den fanns inte i rätt storlek i O-hanmn :) Så fick gå och köpa den här i gbg istället. Min mormor har bättre smak än min mamma och hon köper mycket snygga kläder till mig :D Det kan man inte tro, haha XD
Men ha det gött! :)
Ponnyn har kapacitet ;) Kortet är ifrån julklappshoppningen förra året :) Hoppade då 1m ;)


Slutat! :)

Nu har jag äntligen slutat skolan ;) Huvudet har varit ganska bra under dan. Har haft ont ibland bara. Så det blir ju bättre i alla fall! :) Ska stanna kvar här inne i Gbg och prova en sorts tröja som jag ska till en klänning på julafton ;) Kanske ska gå på handledning också, får se :) Ha det gött! :)


Sängen nu! :)

Nu är jag äntligen hemma! :) Jag har haft det jätte trevligt hemma hos Madde med advents firandet och hoppträningen gick väl sådär ;) Har problem med sadeln, så det blir väldigt störande när man hoppar. Den vill nämligen inte ligga stilla :P
Men nu måste jag sova för att jag ska ju till skolan imon ;) Hur jag kommer dit får vi se, i denna blåst vet man ju aldrig vad som kan hända ;P Sov gott! :)


Iväg :)

Nu åker jag ner till stallet och ska fixa allt där innan träningen ;) för när jag kommer tillbaka från träningen ska jag åka direkt till min syssling och fira advent :) så det blir ingen blogging för än ikväll ;) Så ha en riktigt go söndag i blåsten! :P


Fixat header :P

Nu har jag fixat en lite mer julig header :) Kommer nog förbättra den ;) Men nu orkar jag inte fixa mer. Är jätte trött och måste ha ork inför hoppträningen imon ;) Så sov gott! :)

Jag och Christer :)


Rid tur i blåst :P

Fick bli en ridtur i blåsten i alla fall ;) Den var tydligen lucia träning på Clareberg :) Men Ringo gick toppen fast det blåser. Red över till paddocken och gjorde lösgörande arbete ;) Fick honom att verkligen höja ryggen och trampa under sig :D Han hade även riktigt stadig form ;) Så nu går allt uppåt känns det som :D Mamma försökte ta lite bilder men det gick inte så bra i mörkret :P men det blev i alla fall någon bra bild :) Ha det gött! :)

<3

Ojojoj XD

Jag sitter och kollar gammla bilder på datorn :P Vad tiden går fort!! Helt sjukt ju! :O Tänkte bjuda på en bildbomb på mig från 2008 och till nu ;) Får ni se hur jag såg ut då tills nu :) Kul hoppas jag! :D Här kommer den...

2008
Jag till vänster och syrran till höger, vi är på creta med släkten :)

fort..creta :) Charmig jag är XD

Jul på Liseber :P Jag har permanentat mitt hår här XD


2009
Jag och min syssling Madeleine <3<3 2009 var det enda året hon var längre än mig :P<3

Marstrand :)

New York :D

2010
Konfermationen x)

Lilla julafton med Emmie och Vilma :)

Julafton och jag äter väl Paradis som vanligt X)

2011
Slutar 9:an :D

Creta igen :)

och avslutar med en bild från oktober 2011 :)

Här fick ni en bildbomb på mig från 2008-2011 ;) Ha det gött!! :)

Go morgon! :P

Usch! vilket blås väder man vaknar till!!Inte kul alls :( Så idag blir det väl att åka till ett ridhus och rida så man får något vettigt gjort på hästryggen ;) Sedan är det bara att ta det lugnt för min del idag. Ska snart åka in till Kungälv och köpa godis på hemmakväll!! :D Hahaha det är ju lördag så då är det bara att tjocka sig  och deras godis är nog det bästa godiset :P
Imorgon blir det nog hoppträning för min del ;) Känner mig mycket bättre i huvudet, så då får vi hoppas att det är ännu bättre imon ;P Ha en go lördag! :)

Imon är det äntligen första advent!!! :)

Inte MOLLY!! :(

Tyvärr åkte min favorit Molly!!! Men dom andra var bättre och då var det ju rättvist att Molly åkte ;) Men det är ju jättetråkigt att hon fick åka :(
Nu ska jag kolla på Idol extra och sedan ska jag sova ;) Känner att mitt huvud är inte som det brukar, så det är bara att ta det lugnt för min del imon ;) Ha det gött! :)


Bäst ikväll på idol!

Robin var absolut bäst ikväll i Idol!! :D De andra var grymma också men Robin gjorde verkligen show av båda sina framträdanden! ;) Jag är tyvärr rädd att han åker men det hoppas jag verkligen inte!! :) men ha det gött! :D


Tog en tur på vägen :)

Nu är jag hemma efter att ha ridit en tur på grusvägen i ösregnet -.- Inte direkt det mysigaste vädret att rida i ;P Ringo gick jättebra och var hur pigg som helst :) Jag tog det lugnt för mitt huvud är inte helt ok. Jag blir lätt yr om jag gör hastiga saker eller gör för mycket saker i ett svep ;) Så imon gäller det att ta det lugnt också så jag orkar hoppträna på söndag för Christer :) Ska bli riktigt skoj ;)
Men nu ska jag och mamma fixa tacos som vanligt, det är ju fredag haha XD ALLTID tacos på fredagar hemma hos familjen Boysen :P tröttnar faktiskt aldrig, men ni får ha en riktig go fredags kväll! :)
Foto: Malin Abrahamsson :)


Varför sadeln vred sig

Det var så att när jag hade ridit den ridturen, skulle jag ta hem fårskinnsvojlocken som jag rider med och tvätta. Men då hade jag sådan otur att detta hände. Så orsaken är att fårskinnsvojlocken var så skitig under att den bra gled åt sidan när Ringo tvärvände runt. Så nu har man lärt sig att tvätta den oftare ;) Tyckte att ni skulle veta detta också, så slipper ni kanske samma sak som mig. Men ha det gött! :)
Detta är fårskinnsvojlocken jag har ;) Den är jättebra förutom när den är skitig :P Men det är ju en självklarhet när man tänker efter ;)


Header :)

Tänkte fixa en mer julig header till bloggen :) Helst skulle jag vilja att det kom snö så man kunde ta lite kort från i år ;) men det verkar som man får ta lite äldre vintriga kort. Men det funkar ju lika bra också ;) Den kommer vara fixad till första advent då det är dax att räkna ner till julafton!! :D ha det gött! :)
Vill ha SNÖ!!! :D


Hemma idag igen...

Fick vara hemma idag igen -.- mådde illa imorse och allt snurra så det var bäst att stanna hemma ;) Så jag sitter och kollar runt på internet vad jag ska ge folket i julklappar :) Tycker detta är jättesvårt att komma på vad folk skulle uppskatta! Aja, det brukar bli bra tillslut :) jag har även tänkt på vad det va som orsakade att sadeln åkte på sidan. Men det skriver jag om i ett annat inlägg ;) Så håll utkik under dan :) Men ha det gött! :)


Mår bättre ;)

Nu mår jag mycket bättre :) har typ sovit halva dagen, bakat kladdkaka, gått en runda med Ringo och tagit ett härligt bad ;) Så får se hur jag mår imon. Troligtvis går jag till skolan men det är inte helt säkert ;)
Hoppas ni haft en trevlig dag :) och ha en fortsatt trevlig kväll ;) Men nu ska jag gå och lägga mig så ha det gött! :)
Längtar efter snön!<3


Liten hjärnskakning -.-

Ja har fått en liten hjärnskakning sedan igår -.- så nu är jag hemma och har det tråkigt. Men så är det! Får hoppas att jag blir bra fort ;) Så nu kommer min bloggning bli lite dålig pga det då. Så ni får ha det gött! :) hörs vi när det blivit bättre ;)
Jag har en snäll katt som ligger hos mig nu och det är denna söta saken! <3


Ramlat av Ringo nu oxå XD

Jaha då har man gjort den med ;) ramlat av Ringo. Jag har ju ridit in Fabian så jag har ju flugit av typ 1000 gånger innan, men nu är ju hästen lite högre :P
Det var nämligen så att Ringo blev rädd för en hö hög och skenade iväg. Jag och sadeln hamnar på sidan och då börjar Ringo bocka. Jag fattar att jag snart kommer hamna under hästen och släpper taget. Efter det är allt lite blurrigt men båda mår bra ;) Jag är kanske lite skärrad men så är det :P Jag har ju inte ramlat av en häst på ett tag ;) men så kan det gå.
Nu ska jag ta det lugnt och kolla på Grey's Anatomy :D Ha det gött! :)


Fysik handledning :P

Nu sitter jag på fysik handledning med tre klasskompisar ;) ska ha prov på måndag så då vill man gärna förstå :) kl tjugo över tre ska jag ha utvecklingssamtal och då får vi hoppas att det går bra. Jag har ju varit snäll, men proven går ju inte alltid så bra XD Det har ju tagit mycket på mig detta med att byta skola ;) men nu börjar allt flyta på, 8 veckor efter jag bytt! Aja, nu ska jag plugga fysik ;P ha det gött! :)
Mina tre nördar :D


Duktig lilla syster :D

Hon och hennes klass hade gjort en jättebra teater om Gustav Vasa! :) Var jätterolig och intressant ;) Hon går i sexan och då var de extra grymma, för den teatern var GRYM! :D
Innan teatern var jag i stallet och red Ringo en sväng i paddocken :) Han gick fint och avslappnat ;) Jag testade pullermangrimma på honom idag för att se vad han sa med en sådan. Det var ingen skillnad i dressyren så nu ska jag testa när jag hoppar och om det blir någon skillnad där ;)
Nu ska jag göra klart engelskan och sedan ska jag gå och lägga mig :) ha det gött och sov gott! :)

Syrran spelade bonde och hovdam :)
(väldigt dålig, men glömde att ta fler bilder än denna XD)


Matte :P

Sitter hemma just nu och ska plugga matte ;) har matte prov imon och vill väldigt gärna klara det.
Efter det går jag till stallet och ska rida min underbara ponny! <3 Ska runt sju sedan till en teater på min syrras skola som hon är med i :) Ska bli skoj och se henne agera! :D
Men nu blir det plugg,plugg,plugg... :P ha det gött! :)


Gött! :)

Var riktigt skönt med ett bad! :D Så nu ska jag lägga mig och sova ;) ha det gött och sov gott! :)


Haha ändrat mig igen :P

Blev ingen träning på klockan idag XD Red med Gunilla istället och vi hade riktigt trevligt. Vi bytte häst lite och det var riktigt roligt :D Första gången jag red Tessan och Gunilla tog en runda på Ringo ;) Kändes riktigt bra :)
Nu ska jag ta ett bad i vårt nya badkar och slappna av lite ;) Det kan behövas :) men ha det gött! :)
Jag och Tessan :) Väldigt dålig bild, men så är det när det är mörkt och man har bara mobilkameran ;)


Grym jag är XD

Denna dag har varit rätt lyckad endå :P Kunde alla ord på tyska förhöret, matten börjar jag förstå, kemin fattar jag, fysiken går väl sådär och engelska recensionen gick super :D Det blir bara bättre ;) Jag är inte lika trött längre och då orkar jag ju göra läxorna :) Känns jättebra att allt blir bättre! :D
Nu ska jag göra lite läxor och äta. Sedan blir det stallet :) Ska hoppa klockan idag ;) men nu blir det läxa, ha det gött!:)
Det brann på kärna soptipp, inte bra!


Klar! :D

Nu kan jag alla 23 tyska glosorna!! :D riktigt gött ;D Jag använde en sida som heter glosboken.se :)den var riktigt bra att använda för att lära sig sina glosor ;) Nu ska jag fortsätta gör läxor till jag somnar. Ligger lite efter känns det som, jag gör nog inte det. Men jag vill vara på den säkra sidan :P Ha det gött! :)

sötnosen <3

Varva ner och göra läxa ;)

Nu är jag äntligen hemma och ska inte åka någon stans nu för än imon till skolan :P Sitter och tittar på världscuphoppningen och ska göra läxa ;) Blir att lära sig 23 tyska glosor och förbereda sig för en engelska recension om en bok till imon. Boken heter Wives and Sister och är inget att rekomendera, den är bara rörig och blir lång tråkig ;)
Blev en ridtur på grusvägen ändå :P När jag skulle rida till paddocken höll den på att bli harvad så jag orkade inte vänta på ett den skulle bli klar XD Vilket tålamod jag har :P Men han gick toppen på vägen iallafall och han håller sig lika fin i dressyren ;)
Ska fortsätta kolla på hoppningen nu och göra läxan :) Ha det gött! :)

<3


Hemma en snabbis ;)

Nu har jag varit hemma en stund och ätit lunch ;) Så nu drar jag ber till stallet och rider :) så ha det gött! ;P


Go morgon :)

Nu ska jag dra till min syssling Madeleine för pappa ska fixa lite el där och vi ska även hämta ett badkar! :D Ha det gött! :)


Gonatt :)<3

Ska sova :P behöver det eftersom jag är så trött hela tiden XD Ha det gött och sov gott! :)


Piggelin :)

Tog en ridtur på vägen idag för att de har blivit tre hårda dressyr pass i paddocken de tre senaste dagarna ;) Han var jättepigg och tyckte allt var läskigt, haha XD knas ponnyn som han är :P  Så imon ska jag nog hoppa lite studds i paddocken ;) Får väl hoppas att det fryser på nu och att snön kommer så man kan rida på ängarna! :D Tycker det är så mysigt ;)<3
Blev en riktig slapp dag för mig idag och det kan man verkligen säga att jag behövde ;) Så du ska jag fortsätta lata mig och glo på lite tv tror jag! ;P <3 Ha det gött! :)

Vill ha snö!! :D Fast mer än detta då ;)

Såhär ska det vara!!! :D<3


Svar på en fråga :)

Det var någon som undrarde om jag kunde berätta lite om min förra C-ponny Lilleman :) Och det är ju självklart att jag kan göra ;)

Jag köpte honom i slutet av november 2005. Jag var 10 år och Lilleman 9 år. Lilleman är ett smeknamn för hans riktiga namn Sir Duke. Han fick smeknamnet Lilleman för att han var det minsta fölet den sommaren på stuteriet ;) Jag lärde mig nästan allt på honom. Jag hade ju gått rid skola innna och ridit in Fabian. Men Lilleman lärde mig ännu mer och speciellt på tävlingarna :) Vi hade 4 underbara år tillsammans då vi gick upp från att hoppa cleraunder på 50 cm till att hoppa 100 (L:A) på nationell nivå. Vi fick sammanlagt 42 rostetter utav att ungefär tävlat i ca 3 år. varav flest var vinster som var 14 st :D
Lilleman är världes snällaste ponny som gör allt för sin ryttare. Han skulle aldrig vara dum på något sätt bara för att. Tyvärr växte man ju ur denna underbara ponny och blev tvungen att sälja honom för två år sedan nästan exakt :( Men vi hittade ett toppen hem åt honom uppe i stockholm hos en liten tjej :D När hon prov red honom såg man att de trivdes jättebra tillsammans så det var ett lätt beslut att låta dem köpa honom ;)

Här kommer lite bilder och filmer på oss :D




söötnosen <3


Vi vann i Alleby :)<3



Vi kom trea i Fjärrås :) <3


<3<3<3

Våran första L:B :) Vi kom trea :D<3


Våran sista ute tävling tror jag ;) Vi vann L:B :D<3


Vi blir avbrutna mitt i omhoppningen pga att dommaren tror att vi var ett
ungponny ekipage ;) Så jag fick starta om omhoppningen :) Men vi kom tvåa
iallafall :D<3 (om starten till omhoppningen finns inte)


En film från en till L:B i Lilla Edet ;) Vi kom trea tror jag :)
(ursäkta min ridstil XD Jag red inte så bra då ;P)

Detta var då om mig och Lilleman ;) Ställ gärna fler frågor om ni undrar något :) Jag svarar gärna ;) Ha det gött! :)

Stallet :)

Jag går ner till stallet och rider nu ;) Efter det får vi se vad som händer :) men ha det gött! :)


Go morgon! :)

Idag kommer jag nog inte hitta på något speciellt ;) Blir nog att läsa en bok...jag som hatar att läsa böcker, haha XD jag har boken i engelska läxa och måste läsa ut den nu ;) Ska redovisa på måndag :)
Stallet tar jag lite senare på dan. Har inte riktigt funderat ut än var jag ska rida någon stans ;P Blir nog inte i paddocken om jag inte ska hoppa lite studds eller nått sånt ;)
Så detta blir en chill dag för mig som det ser ut nu iallafall :) Ha det gött! :)


Molly!!!! :D

Asså hon är ju bäst!!Vilken röst och vad hon levererar! :D Helt sjukt! Hoppas verkligen att hon släpper en skiva fort efter idol ;) ska fortsätta kolla nu :) ha det gött :)


Idol :D

Sitter och kollar på Idol nu ;) Molly är ju klart bäst! :D
Tyvärr har jag inte haft så mycket tid det senaste med att uppdatera bloggen -.- Men det hoppas jag kan ändra på ;)
Blev ännu ett dressyr pass idag :) Han gick grymt bra i formen!!!! Han stannade kvar :D Drog sig inte loss eller sprang iväg ;) Så nu blir det bara bättre ;D
Ska fortsätta glo på tv nu ;) ha det gött :)


Att använda huvudet XD

Haha känns lite knäppt men varje gång jag anstränger hjärnan i skolan eller hemma får jag huvudvärk XD är hel knäppt :P Jag har varit och kollat synen så jag inte behöver glasögon och det behöver jag inte ;) Så vi får se om det blir bättre annars vet jag inte vad jag ska göra XD jag är ju lite knäpp, så det löser väl sig :P
Red ett dressyr pass idag igen, idag tränade jag honom på att vara kvar i formen ;) men det är inte alltid så lätt. Han springer gärna ifrån arbetet eller drar bokstavligt talat upp huvudet :P Så det är ju lite jobbigt att rida till honom, men det fixar sig väl snart också ;) han behöver nog lite mer tid.
Nu ska jag lägga mig i sängen och skriva svenska ;) Har en uppsats som måste göras -.-
Men ha det gött! :)

Såhär ser Ringo ut när han kommer in från hagen XD han ska alltid hitta någon ler pöl ;P


Plugga, plugga och plugga -.-

Stannade kvar i skolan idag för att göra någon matte diagnos som gick über dåligt -.- aja, måste tydligen plugga ännu mer!! Trevligt, trevligt :P
Men åkte till stallet direkt efter det och red min under bara Ringo! :D han är super fin nu asså <3 så det känns toppen!
Nu ska jag kolla på Grey's Anatomy och sedan ska jag dejta sängen! ;) ha det gött och sov gott! <3


Gonatt <3


... ;P

Idag gick det ganska snabbt i stallet. Allt gick som på ett rullande band :P Tog en skritt tur i Torrebräcka på Ringo. Han verkar vara väldigt pigg börjar nog få tillbaka alla sina krafter igen ;) Så imon blir det ett dressyr pass i paddocken för vår del :)
Nu slka jag hoppa in i duschen och sedan läxa ;) Kl åtta ska jag kolla på Top Model så då måste läxan vara klar :P Ha det gött! :)
Hoppas snön kommer snart!! <3

Sluta tidigt :D

Hemma sedan 45 min ;) slutade vid 11 ungefär så jag tog tio i tolv tåget hem :) Så detta blir en riktigt go dag :P nu ska jag äta lunch, sedan blir det läxa tills jag ska ner till stallet med mamma ;) Idag ska jag ta en skritt tur på Ringo så han får ta det lugnt. Han kan behöva det efter alla dessa tävlingar och träningar :) Ha det gött! ;)


Trevligt :)

Hade riktigt trevligt i gbg med kompisarna från Jensen :) vi tog en fika på Nöjds ;) Hade riktigt trevligt och pratade om allt möjligt :P
Åkte till stallet direkt och fixade allt där ;) Ringo fick ledigt idag det förtjänar han :)
Nu ska jag kolla på lite biologi och sedan ska jag försöka på mig lite matte :P Får se hur det går, haha XD ha det gött! :)


Slutat :)

Nu ska jag vänta till 16:10 då jag ska träffa några kompisar från Jensen ;) Mamma var tvungen att gå på möte så vi får shoppa en annan dag nämligen :) Så nu ska jag gå runt i gbg och ha det gött! :D


Sova :)

Nu ska jag gå och hoppa i säng!! Ska orka med hela dan imon ;) Så sov gott <3


Grymt :)

Fick äntligen till en bra känsla i hoppningen idag! Ringo var lugn och jag red ordentligt ;)
Nu ska jag slappa och ta det lugnt inför kommande skolvecka :)
Imon kommer Ringo få ledigt och jag kommer stanna kvar i gbg efter skolan ;) Först ska jag möta mamma i nordstan så ska vi kolla på kläder och shoppa lite. Sedan lite efter fyra ska jag träffa några från Jensen som jag inte sett sen jag bytte :) Ska bli skoj :D Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll! :)
Söta Ringo <3 Foto av: Malin Abrahamsson ;)


Träna :)

Nu drar jag till stallet ;) ska träna för Christer idag :) Blir inga höjder på hindrena idag, det är mest för att få in en bra känsla efter igår ;) Så ha en bra söndag :)


Hur korkad får man lov att vara?!

Denna dag blev väl halvt bra :-/ Första klassen hoppade jag 100 och då red jag bra och Ringo var jättefin :) Vi nollade i grunden men fick ett pet i omhoppningen ;) Jag ville testa en snäv sväng :P men det gick inte så bra XD Så nu vet jag att jag ska satsa på säkra svängar och högt tempo ;)
Sedan hoppade jag 110 också :) där gick det åt skogen. Jag blev sur och irriterad på framhoppningen och det gjorde Ringo stressad :( Så vi vägrade ut oss. Men så kan det gå också, så nu blir det att ta nya tag till nästa gång ;)
Men nu ska jag halv sova mesans jag kollar på Downton Abbey :P ha det bra :)


Tagga! :)

Nu är jag jätte taggad inför imon! :) ny ska det banne mig gå bra :D det gick ju bra sist men vi kan ju bättre så det får vi visa imon ;)
Och André åkte ut!! Äntligen, hans blick när han kollade in i kameran sa kom och hjälp mig! Ne nu ska vi inte vara elaka ;) Han är ju duktig, men de andra är ju bättre :)
Men nu ska jag sova och imon blir det tidig morgon igen -.- men, men så är det ;) Sov gott <3


Idol!!!! :D

Nu sitter jag och kollar på Idol! :) De bästa är sist ;) Det gillar vi ;P
Ringo står redo i boxen och jag sitter i soffan redo inför tävlingen imon!!! Tagga!!!!!!! Är super taggad, nu ska jag banne mig rida ordentligt ;) Så imon blir det att vara i Alingsås hela dagen :) Ska bli kul :D
Men ha en go kväll ;) Nu ska jag fortsätta kolla på idol :)
Molly är ju endå bäst! <3


Haha :P

Har tänkt att gå och lägga mig nu ;) Är fortfarande jätte trött!! Fattar inte vf?? Får hoppas att jag blir piggare snart ;) För då lär väl blogg lusten komma tillbaka också :) Har haft lite skriv kramp det sista -.- Sånt som man tycker är så onödigt :P Aja, men nu ska jag sova ;) Gonatt<3


Fisk -.-

Har precis ätit röspetta. Det är inte gott, den enda fisken som är god är lax ingen annan :P Men mina smaklökar är inte helt normala, haha XD
Tog en lång skritt tur med Emmie idag :) Vi hade väldigt roligt :D Vi satt och pratade om vad vi ville göra efter gymnasiet. Vart vi ville jobba med, resa till, göra innnan vi dör mm XD Det blev helt crazy, vi kom fram till massor med saker, tex ska vi inte bli astronauter eller dagisfröknar :P Lite skillda saker där men men så är det ;)
Nu ska jag göra fysik och biologi ;) Efter det ska jag SLAPPA!!! är såå hilma trött i huvudet. Men ha en bra kväll :D

image description


Gonatt!! :D

Nu har jag kollat på Grey's anatomy :D bara äälskar det programmet ;) Men nu ska jag sova :) gonatt<3

Fixat header XD

För att se den nya headern så får du ladda om sidan ;) Den blev inte så bra :P Håller på att få den bättre :) Det blir ju bara bättre och bättre så snart är det väl jättebra :D Ge mig gärna tips så det blir bättre! ;D


Ridit och nu plugga kemi!!

Blev ett dressyr pass i paddocken idag ;) Han gick jättebra som han brukar bara det att han var väldigt pigg :P
Men nu blir det att plugga kemi som jag inte förstår något av, finns inget sammanhängande alls och det är jätte svårt att förstå -.- Läraren har försökt hjälpa mig men det funkar inte endå. Hopplöst! Men när vi kommer börja på något nytt kommer jag förstå ;) Jag missade ju väldigt mycket i början eftersom jag bytte från Jensen till Kitas efter 3 veckor.
Så nu blir det att plugga! Hoppas ni har roligare än mig ;)


Pluggat :P

Nu har jag pluggat massor :P Så nu ska jag sova har även grejat lite med headern ;) Kommer snart få till det :) Men nu ska jag sova, så gonatt!! :D<3

Biologi paus:)

Har en liten paus i biologin nu;) läraren försöker fixa rätt på sin dator :P
När denna lektionen är slut har jag bara idrott kvar idag :) Vi ska ha innebandy så får se hur det går XD Haha jag har ju ingen boll kontroll :P men nu börjar ja igen ;) ha en bra dag :)


Fattar!! :D

Nu vet jag hur jag ska fixa detta med headern!!! :D Jätteglad :P Så när jag orkar och har tid ska jag fixa en snygg ich fin header ;) Men Sov Gott :) Det ska jag göra nu i alla fall ;P <3

Haha :P

Nu ska jag gå och lägga mig ;) Får endå inget gjort av läxorna, somnar ju bara XD Så jag får sova ut nu och plugga mycket imon ;P Kommer ju som jag sa tidigare att lägga mig nu i sängen och fixa headern ;) Så vi får hoppas att jag kommer på hur man gör, annars kankse jag inte har någon hel dator imon, haha XD
Ne, men nu ska jag sätta igång med fixandet ;) Har ni några tips? :D

Detta är headern jag försöker få till ;)


Jättetrött -.-

Blev en väldigt låång skoldag idag. Har varit jättetrött och haft ingen ork till något :( Så ikväll blir det till att lägga sig tidigt ;) Åkte direkt till stallet efter skolan för att Ringo och Fabian fick nya framskor :) Så nu har dom ny klippta hovar och nya skor :D Får vi hoppas på att de sitter kvar nu tills nästa gång ;) Orkar inte med tappskor -.-'
Men nu ska jag plugga engelska och sedan gå och lägga mig ;) När jag går och lägger mig tar jag med mig datorn och ska få till det där med headern nu!! Blir GALEN :@ Fattar ju inte hur man fixar till det rätt -.- Såå störande...
Det ska bli fixat denna gång, slipper ni bara se den där fula rosa saken :P Men nu blir det plugg,plugg och ännu mer plugg...

Önskar att man var katt ibland så man kan sova hela dagarna :)<3


Sova och imon skolan...som börjar igen

Nu ska jag sova efter ett jätte härligt höstlov!!! Så nu är detta lov också slut :( Det kommer bara säga "pang" så är det jul snart :) Så nu är det att börja plugga och kämpa igen ;) Men sov gott<3


R.I.P Hickstead<3

Hjälp vad hemskt detta är!! Usch! Man kan inte fatta att det är sant. Att han bara föll ihop efter han hoppat en hel bana?! Helt sjukt!! Han var ju världens bästa häst. Hickstead vann OS 2008 och har gjort massor med fina framgångar innan och efter guldet. Tycker jätte synd om Eric Lamaze och personerna runt om kring som kände Hickstead. Så nu får vi hoppas att Hickstead har det bra och att han får vila i frid<3


Tävlingarna av klarade :)

Nu är jag hemma efter fyra dagars tävling i Borås!!! :D Har en grym ponny som verkligen gör allt för mig!!<3
I torsdags fick vi en fin noll runda på 110 :)
Fredags rev vi ett hinder pga Ringo var i obalans för han hade korsgalopp, men den rundan var grymt bra annars!!:D Då hoppade vi 110 ;)
Igår hoppade vi 115 och vi fick två rivningar för att jag slarvade, men Ringo var jättefin ;)
Idag då blev det ingen lyckad dag :( jag kom 26 så jag kom aldrig till finalen ;) Det var 20 som kom dit så jag är nöjd med hur bra jag kom :)Så jag hoppade 110 och jag red som en kratta. Bara drev och tog aldrig tillbaka! Är jätte besviken på mig själv. Vi fick två rivningar, men det är ju inte så konstigt efter som jag red så dåligt!! Ringo var jätteduktig och jag fattar inte att han inte stannade på vissa hinder. Men han är ju så snäll min älskling!!!<3

Men om man slår ihop helgen har den varit väldigt lärorik och rolig ;) Det är ju andra gången jag hoppar en nationell tävling och detta är ju också ett stort meeting. Det var danskar där till och med! :) Så jag är jätte nöjd och är redan taggad tills på lördag då jag ska åka till Alingsås och hoppa 100 och 110 :) Då SKA jag rida ordentligt!!!
Vet inte riktigt hur det blev med alla filmerna XD Får se om det kommer ut någon ;)
Bild från Laholm ;) Får se om Borås lägger ut några bilder från helgen :)


Tagga!! :D

Nu ska jag fixa Ringos senskydd inför imon och sedan ska jag sova ;) Är jätte trött som vanligt XD Och imon måste jag ju ha energi så jag kan rida ordentligt :) Så sov gott!<3
Bebisen<3


Denna dag:P

Har inte hunnit eller orkat blogga idag. Gick upp halv elva med mina kompisar som sov över efter Halloween festen och vi glodde på tv till kl ett :) När de åkte hem då så gick jag ner till stallet och red. När jag ridit åkte jag till tandläkaren och gjorde en rutin kontroll ;) Efter det åkte jag tillbaka till stallet och tog in hästarna m.m. Nu har jag ätit och sjungit lite Sing Star med familjen :) Ska fortsätta glo på tv och tagga inför imon ;)
Imon blir det en warm up class i Borås som är en början på Änglahoppet som är de kommande fyra dagarna :) Då blir det L:A imon, på fredag L:A, på lördag L:A+5 och sedan får vi se om jag kommer till finalen som är i Mvs B :) Men om jag kommer till finalen måste jag ha gått nolla i de andra klasserna så jag får hoppa finalen ;) Man måste ha tre nollor i L:A för att få hoppa Mvs B :)
Men nu ska jag lata mig! :P ha det gött ;)


Kollar film :)

Nu sitter vi och kollar på Trassel :P Har redan kollat på rysaren Nightmares on Elm Street och thrillern Black Swan ;) Båda är as bra :D Rekomenderas starkt om man gillar sådana filmer. Vi kommer nog gå och lägga oss efter denna film ;) Så sov gott, det kommer jag göra ;) <3

Filmerna Nightmares on Elm Street, Black Swan och Trassel! :D<3


Städa huset :P

Nu ska jag börja städa huset ;) Känns lite konstigt eftersom jag kommer pynta det sedan med spindelväv XD Så ikväll kommer huset vara ett spökhus ;P
Där imellan kommer jag gå ner till stallet och ta in hästar och mocka ;) Så i dag blir det full rulle för mig! :) De flesta kommer vid sex, men Madde kommer innan ;) Ha det gött! ;D
Bjuder på en crazy bild XD


RSS 2.0